Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Мислам дека Камада не им е веќе во плановите,еве сега има шпекулација за Кабрал од Фиорентина.
Овој Пиоли на сите им ветил стартна позиција во ростерот :pos:
Не знам како планира да го изведе тоа и да ги уклопи сите,можно е да дојде до незадоволство од одредени играчи доколку не добијат минутажа.

Мислам дека Камада не им е веќе во плановите,еве сега има шпекулација за Кабрал од Фиорентина.
Овој Пиоли на сите им ветил стартна позиција во ростерот :pos:
Не знам како планира да го изведе тоа и да ги уклопи сите,можно е да дојде до незадоволство од одредени играчи доколку не добијат минутажа.

Има доста натпревари, треба длабочина, сигурно ќе има и повреди.

И освен за Пулишиќ/Чуквуезе, нема таков проблем, а првиот ќе добива простор и лево.

Ако се се здрави и двајцата ќе стартуваат на по 20 натпревари, што не е малку.

Sakav Kamada da dojde ama izgleda preteruva so baranjata zatoa i uste nikoj go nema potpisano. Od ona sto se vrti niz mediumite baral 5m plata, agentite 5m provizija i plus bonusi za igracot, Saudiska Arabija ne mu bega.

Zainteresirani se za Alejo Veliz spic od Argentinska liga, godinava ima dadeno 11 gola na 22 nastapi, site golovi so glava mu se. Mozno e non EU mestoto da go iskoristat za ovoj.

BREAKING: Beşiktaş management are meeting with Milan Sporting Director Antonio D'Ottavio. Exchange of documents has started between Beşiktaş and AC Milan for the transfer of Ante Rebic.

[@resatcan_ozbdak]

Ќе платат само да не го гледаат.

Ај да видиме дали ќе извадат некој денар од другите.

Со овој не знам што е најпаметно да се прави,дали да го продадат,да го позајмат или да го користат како замена за Жиру следнава сезона.

Со овој не знам што е најпаметно да се прави,дали да го продадат,да го позајмат или да го користат како замена за Жиру следнава сезона.
Кутриот како се израдува на гол на тренинг :pos:

Курва Суд со порака.
Супер ако испадне се така розево...сме купиле "champions" :pos:

Тонали беше Шампион, беше еден тие што на терен освоија титула.

Пулишич терен нема помирисано у Челзи, Чук доаѓа од Виљареал што титула не виделе од пред 15-20 години.

Тој од Холандија исто до лани резерва бил у средина, Окафор исто нема ништо побитно направено.

Едино Лофтус Чик ако нешто освоил со Челзи ме мрзи да барам....ако освоил...

Легна и курва на брашното после "импресивното" работање на Фурлани и Монкада :icon_lol:

• Хаха
Reactions: Mud
Супер ако испадне се така розево...сме купиле "champions" :pos:

Тонали беше Шампион, беше еден тие што на терен освоија титула.

Пулишич терен нема помирисано у Челзи, Чук доаѓа од Виљареал што титула не виделе од пред 15-20 години.

Тој од Холандија исто до лани резерва бил у средина, Окафор исто нема ништо побитно направено.

Едино Лофтус Чик ако нешто освоил со Челзи ме мрзи да барам....ако освоил...
Лофтус нема што нема освоено со Челзи, не сум сигурен за ПЛ ама мислам дека и тоа освои.
Глуп ти е муабетов ама нема врска, ептен ви е преценет Тонали, бар на фан клубов, како не знам каков играч да сте продале, освоил титула, како сам да играл.

Лофтус нема што нема освоено со Челзи, не сум сигурен за ПЛ ама мислам дека и тоа освои.
Глуп ти е муабетов ама нема врска, ептен ви е преценет Тонали, бар на фан клубов, како не знам каков играч да сте продале, освоил титула, како сам да играл.
Според мене реален ми е муабетот, не дека се донесоа лоши играчи баш напротив мислам дека имаме појак тим од лани...

Али некако треба да се смири доживљај со меркатово, еве да го читаш твитов на тифозов наш а да не си прател Милан овие сезони ќе си помислиш сме донеле играчи од типот на Модрич, Салах или Силва...

А Тонали му земаа супер цифра али ни беше иден капитен, млад итаљанец, омилен тим Милан а башка типот одби поголема плата и бонус за да дојде кај нас, вие и Јувентус го баравте после првата сезона кај нас и он намали плата за да остане.

:unsure:

50 милиони беше клаузулата? Доколку е вистина, иако има 25 години, ми делува како да има некои шанси да прифати.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom