Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лична желба на Пиоли е, агресивен пресинг играч со добар дриблинг и брзина, нешто што му фалеше ни тимов бидејќи зависевме од тоа. Ист треба да е и Чуквуезе.Го гледав малку Окафор, сега повеќе ми се допаѓа тој трансфер, отколку пред некој ден.
Rodrigo Ribeiro,Benjamin Sesko и Alejo Veliz се новите имиња што ги пикирал Монкада за во нападот.Ако одат на ваков млад профил на играч не гледам зошто наместо некој од овие не би го задржале Коломбо кој е од младинската школа плус е италијанец.
Кој е бе АМ, Пулишиќ ли? Крило ти е он бре каков АМ.а и квалитетен АМ
А што не допира тоа нас од денешна перспектива?Барселона изгледа се договорила со Јувентус за Кесисе спомнува смешна цена..
Кој е бе АМ, Пулишиќ ли? Крило ти е он бре каков АМ.
Ти ќе ни кажиш шо е. Ние не ви се мешаме, не се мешајте и вие. Ако речиме ам ам е ако речиме крило крило е ако речиме голман тогаш голман е.Кој е бе АМ, Пулишиќ ли? Крило ти е он бре каков АМ.
Абе јасно е дека фали играч со негови карактеристики ама сам си одбра да оди таму каде што отиде, 100 нови договори му понудивме, изјави даваше дека чим се врати од олимпијада одма ќе потпишел...море остај![]()
Наводно сакал да иде у Пример Лига досадна му била више Италија...Абе јасно е дека фали играч со негови карактеристики ама сам си одбра да оди таму каде што отиде, 100 нови договори му понудивме, изјави даваше дека чим се врати од олимпијада одма ќе потпишел.
Еве го година дена подоцна, мизерна сезона ко пред да дое Пиоли, одлучил да оди во еден од поголемите ривали на Милан, нека оди, кој му ебе матер.