Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Полека малце со импресиите.
Ќор играч немаат продадено од овие непотребните.
РЛЧ беше договорен од Малдини, за Пулишиќ конкуренција им беа Лион и Сиетл Саундерс и пак го платија 20 и кусур, Чуквуезе има уште година од договорот и Виљареал ги влече за нос и ќе им извади скоро 30мил.
Окорафор или како и да се вика имаше жив прелом на нога, којзнае когај ќе биде спремен да игра и исто има уште една година од договоротз иначе кур ќе го земеа.
За Реијндерс не знам што да кажем го неам ич гледано, и него скупо го платија а не видов некоја екипа појака да е заинтересирана многу за него.

Тонали за 70 милиона и ја ќе го продадев за 10 минута.

Не викам дека не сум задоволен од играчиве, ама дека работаа импресивно, далеку од тоа
Барса и у последен момент некоја екипа од ПЛ се убацила со понуда, ги одбил - ова е за Рејиндерс. 20+4 скапо за млад и перспективен везњак што изиграл 54 утакмици по 90 минути претходната сезона?

Чуквуезе ќе го платат толку колку што треба да го платат, квалитетно десно крило е и е на позиција на која се мачиме со години, сам треба да си свесен дека не значи ништо тоа 1 година од договор во 2023, доколку е добар и јак играчот, се плаќаат и малце понереални суми.

Окафор за 12м со бонуси, конкуренција од Јуве, Лацио и уште пар клубови кои ги наброја Романо пред некој ден, ПРЕЈАКА ЗДЕЛКА, 0 преплаќање.

РЛЧ го преговараа они, Малдини со него имал само краток разговор после некоја од утакмициве што ги игравме ЛШ, Пулишиќ е играч што ни фали и го бараме исто така неколку години.

Ѓубрето ќе биде продадено, нема ни месец дена откако е почнат трансфер пазарот, што е според тебе приоритет, да се склопи тимот пред подговотвките или по секоја цена прво да се продава па после на крај на август да се купува?

Не е дека ќе сме рамо до рамо со Сити наредна сезона ама да не го гледаш напредокот у ростерот е малце смешничко.

РЛЧ беше договорен од Малдини, за Пулишиќ конкуренција им беа Лион и Сиетл Саундерс и пак го платија 20 и кусур, Чуквуезе има уште година од договорот и Виљареал ги влече за нос и ќе им извади скоро 30мил.
Окорафор или како и да се вика имаше жив прелом на нога, којзнае когај ќе биде спремен да игра и исто има уште една година од договоротз иначе кур ќе го земеа.
За Реијндерс не знам што да кажем го неам ич гледано, и него скупо го платија а не видов некоја екипа појака да е заинтересирана многу за него.

Не викам дека не сум задоволен од играчиве, ама дека работаа импресивно, далеку од тоа
Имам чувство дека Манџукич и Адли а за Ориги,Месиас и ЧДК сум сигурен дека беа лична желба на Малдини без некаква консултација со Пиоли,за разлика од сега каде што Реијндерс и Чуку со сигурност се лична желба на Пиоли и играчите во ростерот ќе може да ги интегрира во повеќе формации во неговата замисла за играта на Милан тоа е најбитното.Дали некоја екипа имала или немала интерес за одреден фудбалер или дали некој фудбалер имал повреда или имал уште една година од договорот не е толку битно се додека тренерот и стручниот штаб го добие потребниот ростер за да го интегрира во неговата замисла за играта на Милан

Не е дека ќе сме рамо до рамо со Сити наредна сезона ама да не го гледаш напредокот у ростерот е малце смешничко.

Нигде не реков дека нема напредок у тимот, ги измеша работете и малу ти смешни4ка последнава реченица.

Едноставно имамо различи гледишта за нивната работа. За мене ова што го сработија до сеа е добро, ок.
3.8/5

Импресивно у никој случај не е :)

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Нигде не реков дека нема напредок у тимот, ги измеша работете и малу ти смешни4ка последнава реченица.

Едноставно имамо различи гледишта за нивната работа. За мене ова што го сработија до сеа е добро, ок.
3.8/5

Па никаде не ни спомнав импресивно јас, само се надоврзав на "ругањето" на дел од играчите кои се донесени. За да е импресивно ќе треба да освоиме нешто сезонава.

Со Чуквуезе имаат солидна 4ка од мене, после тоа мора да се донесе ДМ и да се освежиме на лев/десен бек.

Епа кога не продае за арапските пари и сакаше во Париз да игра и живеј нека му влегваат дома и нека му ја кршат глата црнците.
абе за Окафор е постот, заеби Доларума

Ова "браво бре" е за Окафор или за тоа што му се случило на Донарума? :icon_lol:
Нормално за Окафор, многу добар шпиц е и мислам идеален ќе биде во овој Милан. Жал ми е за Донарума и тој настан.

абе за Окафор е постот, заеби Доларума

Нормално за Окафор, многу добар шпиц е и мислам идеален ќе биде во овој Милан. Жал ми е за Донарума и тој настан.

Кој го ебе бе

Со Чуквуезе имаат солидна 4ка од мене, после тоа мора да се донесе ДМ и да се освежиме на лев/десен бек.

И еден централен ни треба, но некој што ќе биде сериозен избор при ротација.

Искрено, малку сум скептичен во однос на централните, освен Малик, другите беа големо разочарување претходната сезона. А и Малик нема цела една сезона позади него.

Во офанзивниот дел ќе има уште промени

3.8/5

5/5 ќе биде ако се земе CDM, замена за Тео и да се ослбодиме од цело ѓубре. Ориги, Ребич, Месиас, Бало Туре и ако успееме добра пара да извадиме на Сале и CDK. Сега за сега супер се движат не чекаат до крај на лето тоа е добро.

Ако не друго барем до 31ви август нема да се замараме со тоа дали конечно ќе земат десно крило, напаѓач итн :icon_mrgr:

Ne e strasna povreda, isto e cesta kaj fudbalerive, za 2-3 meseci se spremni a Okafor se ima povredeno April mesec.

3.8/5

Исто и ја се согласувам ни еден од тие донесени не е "играч" докажан, сите доаѓааат у Милан со надеж дека ќе се докажат.

Од 1 до 5 и од мене имаат 3, што е добар :).

За 4ка фалеше некое по саглам докажано име, а за 5ка фалеше играчиште....

Али 5ка трансфер никој во Италија нема да направи, па дури и 4ка зш нема паре (да не ми се пуштат одма штрумфовите :misticen:)

Какви и да се, најдоброто е што се благовремено донесени и ќе можат да си ја фатат работата со ред, Хемијата и заедништвото се адути на екипите што немаат феномени, а тие се градат со меѓусебно познавање преку континуирана заедничка работа и тим билдинзи во Аурора, или во случајов САД.

Здравје за следното лето се планирани тројца од следниве фудбалери се со цел да бидат импресионирани и задоволени одредени фанови на клубот.Screenshot_20230721-215137-696.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom