Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам дека има кривица на двете страни ама истото веројатно можеше да се каже и за неколку играчи претходно, едноставно бездушно ја игра ЦДК вторава полусезона и тоа што не добиваше премногу прилика никако не може да му се препише ко кривица на Пиоли.Не сум сигурен во ова, па сега не се ни потруди нешто да му бара простор или да се прилагодува на него.
Сигурно бидејќи знае да игра дефанзива што според мене му лежи највеќе. Плус јас реално сакам да се освежи нашава средина бидејќи освен контрата на Леао немаме никаква креатива.Но дали тој во пар со еден од Тонали/Бенасер, плус Камада/Диаз/Де Кетеларе, ќе биде решение, барем за дел, од дефанзивните проблеми што ги имаше Милан цела сезона?
Но дали тој во пар со еден од Тонали/Бенасер, плус Камада/Диаз/Де Кетеларе, ќе биде решение, барем за дел, од дефанзивните проблеми што ги имаше Милан цела сезона?
Проблемите ќе мора Пиоли да ги решава на друг начин. Може со Павар на пример, да зајакнете десен бек/десен стопер и со поголема ангажираност на крилата, како за почеток.
Јас не сум задоволен од сезонава на Тонали, ланската ме купи со битни голови за титула.
Dobra statistika vadi japonov 16 gola i 7 asistencii,na pozicija koja e deficitarna i najbitno free agent. Blisku se da go soberat,toa ke bide dobro otvoranje na merkatoto.
Чудно како Халанд дава повеќе голови во ПЛ него ли во бундес. Па ти во ПЛ 50 гола ќе дадеш така.Vo Bundesliga ja ke dadam 15 gola, ali top e za free
Порњава![]()