Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Истите овие бараат третина од буџетот да се потроши за Диаз, го подржуваат Пиоли, стојат целосно позади Малдини.

Скоро сите навивачи, веруваат во тренери, фудбалери, легенди во управа, како Малдини кај нас, а плукаат по сопствениците, а јас цело време ги бранам само старите и новите (овие и без да направат нешто) сопственици плус Газидис. :D

Не е чудно зошто постојано се докажувам со некого на форум.

А зошто не влезат и порано некои од клупа, последен натпревар е, решено е се.

А башка што Верона реши да притисне и почнчнаа да се јавуваат проблеми.

П.С. Де Кетеларе не е пратен ни на загревање?

Ako novata sezona pocnuva so Pioli kako trener kluc na ekipata , pa i da go zemat Messi i Benzema.

Еве го проектот, ајде брате, дај еден гол, берем и во последно коло. :coffee:

А у пичку матер, не очекуев олку тешко да ми биде

Исто, мислев дека нема да ме дирне емотивно.

Штета што не издржа коленото да се опрости со повеќе минути.

Ме интересираше дали ќе најде уште амбиции, да проба во некој друг клуб, но ако разбрав добро, рече збогум на фудбалот, значи толку беше.

Кога ќе се каже "комплетен напаѓач", се мисли на тоа што тој беше.

Mi avete ricevuto con braccia aperte, mi avete fatto sentire a casa, sarò milansita per tutta la vita. E' arrivato il momento di dire ciao al calcio, non a voi. Ci vediamo in giro se siete fortunati, forza Milan e arrivederci".

Во превод збогум на фудбалот, но не и на вас. Ако имате среќа ќе се гледаме почесто.

Последно плачев во 2009 на сцената од Click со Адам Сендлер. Ова е вториот најтажен момент на телевизија. Не е можно колку беше емотивно.

Фудбалот нема веќе да биде ист. :smirce:

Последно плачев во 2009 на сцената од Click со Адам Сендлер. Ова е вториот најтажен момент на телевизија. Не е можно колку беше емотивно.

Фудбалот нема веќе да биде ист. :smirce:

Ја плачев и на задњиот гол на Инзаги со Крудели му ебем све, он е крив.
Таја утакмица се пензионираја Инзаги, Неста и Гатузо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom