Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Меѓусебен имаме подобар со Аталанта така да не треба бод како што гледам, денес сигурно ќе игра прв тим а со Верона нека комбинира. Нив им треба, па и нека им ја пуштат :)
Ни треба бод секако. Пошто ако изгубиме денес и изгубиме со Верона, а јувентус победи двата натпревари ондак они се 4. Така да што си е сигурно сигурно си е.

Da vidime dali se kadarni 1 bod da izvadat od denesniot mec , ili treba da gledame ocobol vo posledno kolo ..?!
Автоматски споено мислење:

Eve koga imas pickarski mentalitet , ti igra Juve kako saka .

Последно уредено:
Krunic GG da ne ja igra utakmicava

Sent from my iPhone using Tapatalk

Леао ептен мрзеливо, а средниот ред лесно им остава да дојдат до гол.
Жиру имаше подобра опција со Диаз, отколку десно...

честито Лига на Шампиони [emoji3590][emoji1665][emoji3590][emoji1665][emoji3590][emoji1665]

Sent from my 2201116SG using Tapatalk

Малик е една од ретките позитивни работи сезонава. Само чекавме Пиоли демек да го спреми, а вусшност чекавме да се повредат, за да почне да игра.

Тоа им е и знак што треба да прават летово и наредна сезона, но не верувам дека ќе го следат.

Конечно крај на драмата.... Како фати еден период ќе останевмо со прстот у уста, ваке топ4, полуфинале ЛШ и не е толку лошо со оглед на лошите трансфери и повреди што не следеа сезонава...

Сеа може да се состава тим и тоа што може побрзо а не на крај лето ... недела пред сезона!

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Ме изненади Пиоли со изјавата, секогаш кога ќе го прашаа за трансфери, велеше дека има добар тим, а раководството ќе направи се доколку може да го засили тимот и дека знаат што прават.

Дека треба засилувања на сите ни е јасно, не е лошо тренерот, а и Малдини да изјават вакво нешто, само не знам дали си прави алиби за сезоната што завршува или има врска и со тоа што следи!?

Инаку не ќе беше лошо и малку поголема самокритичност да видовме од негова страна.

Би сакал изјавата да биде малку форсирана од медиумите, да ја повтори и кога ќе заврши последниот натпревар, да видиме како ќе реагираат овие што го водат клубот.

Чим пишал иф ол гоус ту план, нема појма и само си лупа глупости, па да може да се извади ако не бидне ништо.

Класичен кловн станал Фабрицио
И Di Marzio и Vitto и Longo сите го пренесоа истото. Така да 90% завршена работа.

Nz ja oti se palat site po Honda, ja u zivot go neam gledano a veruam ni nikoj od vas, pustiv nes highlights, nis posebno ne e covecevo, cist prosek

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom