Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ги урочивте Лече со муабетите :icon_lol:

И не е невозможно Лацио да изгуби бар два бода од последни три кола.....али ние ќе мора да тепаме 4/4....меѓу кои и Јувентус у гости....

Тоа е друга опција да ги тепаме Јувентус и плус они да имаат бар една нерешено....што исто тешко лесни имаат до крај...

Најневеројатна опција е Интер да изгубат бодови два пати од четири утакмици....тешко ова

И последната опција да се молиме во судска правда, освен ако не им застари делото на Јувентус :icon_lol:

Ме фати некој песимизам, но мислам дека 2 е многу добар коефициент, вреди да се проба, не е лошо да се заработи после толку нервози со овој клуб.

Како натпревар на две екипи од дното на табелата, а не екипа која се бори за топ 4

Дали Милан воопшто има некакви автоматизми во игра?

Играч на Милан зема топка и трча додека има простор, потоа се губи, повеќето додавања, повратни, центршутеви, одат на слепо, се гледа дека не се знае каде треба да се очекува фудбалер.

А и проблемите во дефанзива не се само индивидуални.

Овој Пиоли на полувреме треба да си даде отказ ако има три чисти у главата...

Никаква игра,шут у гол немаме....што кур му е на овој човек....

Тео би го играл крило жими све, а го нема Леао ко да не постои таа позиција... Ориги таке лабаво си трчка го боли стапот.

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Kako ne im e sram , Origi Rebic Pobega Sala , site po eden treba da davat otkaz , srameno

Poveke pati imam kazano i pak ke kazam,Pioli nema resenie za 3-5-2 formacija!!! Glupak

Неиграњето во ЛШ, се надевам дека барем би не спасило од потрошени 20 милиони за Брахим.

Нека доведат нова дечурлана, па што биде тоа, доколку не им даде пари Кардинале и се вади на тоа што нема да играат ЛШ.

А па со ЛШ и со освоено скудето растурија на трансфер пазарот.

Лош летен трансфер период и немање решение за 3-5-2 екипи како Специја, Удинезе итн.
Некои играчи премногу добиваат шанса како Диаз, Салемакерс кои ќе изиграат еден добар од десет вкупно натпревари, а некои пак и не треба да се дел од тимот.

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Еве првпат излегоа со пас игра некако и веднаш опасна шанса, која повторно ја зсраа во завршница затоа што не знаеа што точно треба да направат.

Боље Бачушаи или како и да се вика да го зедоја него ли овој Ориги.

Само некој пенал спасуе работа овде :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom