Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
И ние да привршуваме со сезоната полека...

Не е он крив, неможе на 30 години од трета лига да се бориш за финале на ЛШ колку и добар бил...

Криви се тие што го оставија него и Салемакерс 2-3 години да си свиркаат на таа позиција.

Имам повремено некои кратки напливи на оптимизам, ама кога ќе ми текне на сценава инстантно престануваат. Каков само downgrade e батево, на Сусо кога ќе ми текне, од ова три гола ќе дадеше.

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Еве профи статија за глупоста на Пиоли

Земал иста тактика како против Наполи и против Интер....со истата тактика како и во купот, гледа не иде и пак....

Еве профи статија за глупоста на Пиоли

Земал иста тактика како против Наполи и против Интер....со истата тактика како и во купот, гледа не иде и пак....

Не читам зошто не мислам дека работата е толку комплицирана за статии и филозофирање.

Не решаваа ни тактики ни системи зошто кај Милан до тоа не ни имаше кога да дојде. Све реши Џеко со нешто што личеше на проста вежбана тренинг-комбинација на корнер, по која, во кошаркарски речник се најде во missmatch со помал и немоќен чувар и тоа е тоа.
Од тој момент натака се беше безглаво и анархично, што е и очекувано кога некој ќе те смрзне толку рано, а си екипа што и така нема сјајна сезона. При обратна ситуација и Интер ќе го јадеше помрачина, ама тоа е, ко први-њему џевојка :D

2028
5 м. + бонуси
175 м. клаузула... кој сака нека честита
Едино добро сезонава, за сеа :)

Искрено не веруев дека ќе продужи договорот, цела сезона повуци потегни е и реков сеа коа нема да се пласирамо ЛШ ќе ни мавне само ама не бил ка останатите предавници...

и доаѓа у август шеки од Париз си ваѓа 176 милки пошто ќе нема напред кој да му игра и папааа [emoji28]

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Едно големо браво ако стварно се 5 миљона...како за споредба Чаноглу комшикиве го плаќаат 6.5....

А ако некој сака да искешира 175 па и 150 миљона....тоа е понуда која не се одбива што би рекол Марлон Брандо....

Ако летово имаме добро меркато а и ако се донесе саглам тренер можеме да идеме на титула следна година, особено без ЛШ ќе мора да газат у лига...

Проблем ќе биде тренерот, Пиоли некои утакмици супер ги поставува а некои се губи и сме катастрофа...

Друг тренер што би можел да е ок не ми текнува, Де Зерби е супер али тешко да го откупат...

Сари ми е стар за у Милан, Покетино ќе си се врати у Тотенхем.....едино Дон Карло :icon_lol:

Али и он некако ми е стар за у Милан.

Не гледам сценарио каде Пиоли не би бил тренер следна сезона, незнам. И не би сакал да се смени само за да се смени. Ако веќе правиш промена, тоа се прави сега одма крајот на мај, го зимаш за мадиња Нигелсман и му даваш буџет од 200 милиони и долгорочен договор. Али тоа е научна фантастика моментално.

Ќе си го гледаме келавицата и следна година, барем да се надеваме дека ке му го појачаат тимот.

Мислев дека ќе имаат повеќе проблеми околу договорите отколку да изборат пласман во ЛШ.

Има шанси да не спаси Јувентус, но многу сум разочаран од целата сезона.

Ako kiksne Lazio , ako utre ne pobedat protiv Spezia slobodno neka ja zavrsat sezonata pred vreme

Ако не се пласираат у ЛШ Пиоли сигурно лета, а по она што читав за овој Кардинале дека бил со краток фитиљ многу лесно може и Малдини и Масара да ги шутне

Po toa sto se pisuva po twiter i so plasman co Chl ne e siguren Pioli , ovoj Furlani izgleda saka rokadi vo timot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom