Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Треба освежување на тренерска позиција. Не сум хејтер на Пиоли, би сакал да има одлична следна сезона, доколку остане, последната титула ми е една од најслатките, но моментално не му верувам.

Треба освежување на тренерска позиција. Не сум хејтер на Пиоли, би сакал да има одлична следна сезона, доколку остане, последната титула ми е една од најслатките, но моментално не му верувам.
Pioli neznae da postavi ofanzivna igra protiv defanzivna ekipa koja nema ambicii da napadne,narocito vo 3 5 2 sistem pa zatoa sekoja sezona veke tradicionalno si gubime bodovi protiv Udinese,Torino,Inter standardno lesno ne slaka,eve sezonava Roma,veruvam macenje ke bide i protiv Juventus,od poslabive na toj nacin kiksnavme so Cremonese,Empoli, itn. Go naucija veke,gleaj vcera kako Mancini so Celik go udvojuvaa Leao,a na drugata strana Ibanez iskacase duri do centar da presira.
Problem e sto ona sto go odigra mnogu lesno moze da go odigra i Cremonese i bilo koja druga ekipa,nema nekoja filozofija tuka.
Premnogu edno dimenzijalen stana timot.

Cremonese treba so vtor tim da se pobedi.
Mangain Calabria Kalulu Thiaw Balo Bencaer Krunic Adli Rebic Sala Origi

Ke mu se udri po glava ova na timot sto se fokusirat na Chl , sramno vakvo ponasanje od del od igracite , na kraj ke ostanat bez nisto
Не се нервирај за џабе баба, ќе се тргаат во ЛШ како што лани се тргаа во лигата.

Колку и да се важни овие натпревари во првенство и колку и да е голем ризикот да не играат ЛШ следната сезона, не делува најразумно, но мене главен момент во целата сезона ми е дербито со Интер во полуфинале.

Играш со градски ривал, имаш шанса да стигнеш до финале во ЛШ, а колку и да е излажан тој муабет, навистина се е можно во еден натпревар. А цело време имам некој страв од овкб двобој, повеќе бев оптимистичен за 1/4 финалето со Наполи.

Јао каков состав, ваљда конечно ќе се исплати [emoji55][emoji55]

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Si go bara Pioli so borince so Balo Ture i sl, i Atalanta ne stasa vekje.. Inter so najak sostav nema prostor za kalkuliranje

Само да прашам, Леао е нешто повреден што е резерва или Пиоли намерно не го игра? Не се заебавам, не пратам многу калчо.

Само да прашам, Леао е нешто повреден што е резерва или Пиоли намерно не го игра? Не се заебавам, не пратам многу калчо.
Намерно не го игра, го чува за следна сезона очигледно Пиоли...

Боље да играше од старт да дадеме некој гол па да го извади вака од клупа....
Автоматски споено мислење:

Овој Де Кателаре сто посто е невин :icon_lol: ....гола пичка да му се оптегне на кревет гарант ќе промаши......

Последно уредено:
Минатата сезона овој период везеа, а оваа не заслужуваат ни ЛШ.
Изгледа на глупаво изгубени бодови.

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Не знам зошто се чудам на она што го промаши Де Кетеларе. А и цело време го споредувам со Салемакерс во однос на нивниот пристап кон натпреварите, дека горе-долу истиот пат го изоделе низ кариерата, но овој е далеку попргав играч од ЦДК.

Underwhelming е и Вранкс, 15 пати укочи игра. Вториов состав ни за во тимот на Тед Ласо не е.

Ako ne davad gol do 60 min, odite ova utakmica a mozebi i sezonata

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom