Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Да се носите у триста пм, малку ви е ќотекот од Рома, треба и после натпреварот пак да продолжи некој да ве тепа.

И да си играте ЛЕ следна година, откако сега ќе гледате како Интер игра финале ЛШ.

Мурињо пропалитетот што задњо бил релевантен 2013та ти игра со 8 у одбрана и ти да чекаш 90 минута бод и да примиш гол без да нападнеш.

Не го заслужија бодов

Уште ме болат очите од вчерашниот меч, па повеќе лежење на меч едино видов на Вардар - Гостивар втора лига наша, очаен фудбал. Уште полошо е тоа што Томори се повреди, има ли некој инфо за повредата негова и ме интересира колку активно се играше вчера фудбал? знам некој прави и таква статистика.

Уште ме болат очите од вчерашниот меч, па повеќе лежење на меч едино видов на Вардар - Гостивар втора лига наша, очаен фудбал. Уште полошо е тоа што Томори се повреди, има ли некој инфо за повредата негова и ме интересира колку активно се играше вчера фудбал? знам некој прави и таква статистика.

Ништо сериозно, ќе биде спремен за Лацио. Со Кремонезе свекако нема да игра дека доби жут

Оваа катастрофална Рома да не ја добија..не е крив Пиоли што нема никаква клупа.
Да пробуваа цела утакмица со центрирањен а Жиру кој беше сам со касапи како Ибањез и Манчини не ми е јасно..

Inter jma dobar tim , no ne se daleku od kvalitrt pred Milan , da imavme dobar trener druga pesna ke bese na 10 maj ..

Сега чекаме УЕФА да го казни Јувентус. :mad:

Ако останеме без ЛШ Пиоли мора да лета....ја имаш Рома на пенал со сто повредени и да немаш гз да нападнеш....

Цела утакмица беше Тонали од 50 метра прави центашут до Жиру кој е опкружен со 5 играчи на Рома.....сам.....и притоа Тонали не го ни погаѓа му ебам тоа Гатузото....

Дури и да ги тепаме Лацио пак се сите пред нас....и треба да се молиме другите да губат бодови....

Ne be nie idame all in na Chl , jas sum siguren deka i protiv Cremonese ke igrat vaka peseraki , a Lazio nemame muda da ja pobedime .
Pak ke pisam ne znam so koj pamet idat so pamet samo za Chl koga znaat deka se tapa nevideni

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom