Фан клуб: Милан

Дали Кардинале треба да го продаде клубот?

• Вкупно гласачи
    18
Ако го продадат Леао ќе ги инвестираат тие пари, прашање е колку добро и колку време ќе треба да се види ефектот од тие трансфери.

Ако го продадат Леао ќе ги инвестираат тие пари, прашање е колку добро и колку време ќе треба да се види ефектот од тие трансфери.
Нормално. Ама не е крај на свет и да се продаде и да се земани. Нема потреба стварно од драматизирањево што го прават. Сите ќе се засилеле само Милан немало. Многу страшно глуп муабет.

Нормално. Ама не е крај на свет и да се продаде и да се земани. Нема потреба стварно од драматизирањево што го прават. Сите ќе се засилеле само Милан немало. Многу страшно глуп муабет.

Пак ќе повторам, не може да знаеме кој ќе биде посилен, а кој послаб, мала е разликата, еден трансфер во било кој правец може да промени многу. А ќе има промени секаде, освен во Наполи (ако не решат да заработат, па да продаваат).

Може да биде и само Милан на исто или полошо ниво, не е тоа толку нереално, но додека не видиме барем трансфери не може ништо да прогнозираме, камоли како ќе се погодат.

Сега се зависи од тоа дали некој има доверба во раководството или не. Од тоа произлегуваат нашите ставови во однос на се веќе трета сезона.

Не знаеме ни сега во јануари дали ќе остане Леао, а не како ќе изгледа составот во септември.

Ако го продадат Леао тоа ќе биде 120 милиони минимум. Тие пари ќе се за трансфери. Од тие 120 милиони секако дека голем дел ќе се искористат за трансфер за негова замена. Не знам од кај ви е идејата дека нема се земе замена и дека сите ќе се ојачаат а милан нема ? Од каде тоа?

Tuka ne se soglasuvame, nema sansi 120 da go dadat 1 godina pred istek na dogovor, mislam deka nema sansi da si odi free transfer, ali 120 e nerealna suma, 60-70 milioni eventualno.

Mene me plasi faktot so nema ni dostapni krila na pazarov, eventualno ako zagrizaat za Ukrainecov, toj bi kostal 70 milki.
Автоматски споено мислење:

Пак ќе повторам, не може да знаеме кој ќе биде посилен, а кој послаб, мала е разликата, еден трансфер во било кој правец може да промени многу. А ќе има промени секаде, освен во Наполи (ако не решат да заработат, па да продаваат).

Може да биде и само Милан на исто или полошо ниво, не е тоа толку нереално, но додека не видиме барем трансфери не може ништо да прогнозираме, камоли како ќе се погодат.

Сега се зависи од тоа дали некој има доверба во раководството или не. Од тоа произлегуваат нашите ставови во однос на се веќе трета сезона.

Не знаеме ни сега во јануари дали ќе остане Леао, а не како ќе изгледа составот во септември.

Mislam nema sansi da se osudat da go prodadat Januari iako bi zemale poveke pari, bez Leao bi bil pregolem rizikot za raspad sistem i plasmanot za LS moze da im bide pod znak prasalnik. Vaka so vaa ekipa i da ne zemat nisto mislam top 4 e sigurica.

Moja prognoza e, prodavanje Leao 60 70 letoto, zimanje dve krila za tie pari.

Tuka ne se soglasuvame, nema sansi 120 da go dadat 1 godina pred istek na dogovor, mislam deka nema sansi da si odi free transfer, ali 120 e nerealna suma, 60-70 milioni eventualno.

Mene me plasi faktot so nema ni dostapni krila na pazarov, eventualno ako zagrizaat za Ukrainecov, toj bi kostal 70 milki.

Mislam nema sansi da se osudat da go prodadat Januari iako bi zemale poveke pari, bez Leao bi bil pregolem rizikot za raspad sistem i plasmanot za LS moze da im bide pod znak prasalnik. Vaka so vaa ekipa i da ne zemat nisto mislam top 4 e sigurica.

Кој украинец ? Михајло Мудрик?
Не е малце преценето детето за 70 мил ?!

Cody Gakpo како замена за Леао а ако сакаат поевтино да поминат и да го чекаат 2-3 сезони да се развие тогаш Kamaldeen Sulemana.
Имало интерес за Noah Okafor пишуваше дека можел и лево крило да игра.

Нема зашто да не отиде за 120 милиони особено ако продолжи со овие игри. Го бараат доста клубови и тоа се клубови што се спремни одма да платат , а не да чекаат година дена за договорот да истече. Или ќе биде продолжен договорот на Леао или ќе се продаде за над 100 милиони. Која и да е опција не е лоша. Не е наша работа да скуатираме крила кој би го земенил. Си има луѓе одоговорни за таа работа, а на нив главен им е Монкада. Така да до сега бар се покажале дека знаат да најдат талент.

Повторно и да го продадат на зима ќе земат замена, не е дека нема.Во никој случај нашиот пласман за европа не зависи само од Леао стрикно. Точно е дека ќе треба време дур се замени ама дека под знак прашалник било за европа е малце глупаво со оглед на тоа се што видовме до сега.

Истиве муабети беа и Ибра кога се повреди дека без Ибра немаме шанси за титула и за ЛШ да играме ама пак сепак докажаа спортивно. Исто беше и за Донарума кога го дадоа за без пари. Така да стварно нема потреба од некои работи. Идеш во екстреми како само ние ќе ослабеме а другите ќе се ојачаат. И дека само тоа сценари мора да се случи.

Никогаш нашите нема да дадат толку пари колку што му бараат на Украинецов. Има интересни играчи на кои што им истекува договорот летоска (фри да се земат) а вреди да се следат како Асенсио, Бамба од Лил, Тросард од Брајтон. Камада од Франфкурт како АМ исто мислам би легнал добро во тим како Милан

Леао за жал мислам 99% ќе си оди, настрана платата што може ќе му ја дадат тие 17тина милиона од Спортинг се главен проблем

Знаат тие кого би земале за тие пари, не мора да се бара баш такво крило, можеби ќе инвестираат во поевтино крило, а поскап напаѓач или што ти знам.

Е сега, кога ќе седнат да преговараат математиката ретко им излегува. Но, премногу е рано за лицитирања со имиња.

За цената, мислам дека ако има добра сезона до крај ќе биде околу 80 милиони, ако се покаже и на СП, ќе може и повеќе. Не ни одговара на нас, но и нема да е спремен секој да чека па да се сведе се на менаџери и плати каде конкуренцијата е различна, плус добри офанзивци секогаш требаат и не е ај остави ќе го земеме следна година , ќе има заинтересирани богати клубови.

Друго е Кеси или Хакан, такви се чекаат, а и да ги земе некој топ клуб не ги зема како екстра засилување, Леао би требало да биде хит на трансфер пазарот.

Малку ми е не сфатиливо околу кого ќе се гради тимот и како планираат Милан константно да биде конкурентен во Серија А и ЛШ со ваква политика?

И мене ми е не сфатливо како пиша дека веќе никад нема се вратиш на форумов и како плачеше по модератори па еве се врати.

Епа така исто и Милан планира констатно да биде конкуренте Шаше.

Go sledat Okafor kako opcija za nego, ne bi bilo losho da go prodolzat Benacer. Denes nesto poaktivno se pisuva da prodolzi do 2027

Не бе не е можно ова. Тонали се повреди и изгледа ептен лошо. На пријателска од 22 играчи мора нашиот да се повреди. Мора. Среќа има пауза месец ипол.

Back
На врв Bottom