Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нормално. Ама не е крај на свет и да се продаде и да се земани. Нема потреба стварно од драматизирањево што го прават. Сите ќе се засилеле само Милан немало. Многу страшно глуп муабет.Ако го продадат Леао ќе ги инвестираат тие пари, прашање е колку добро и колку време ќе треба да се види ефектот од тие трансфери.
Нормално. Ама не е крај на свет и да се продаде и да се земани. Нема потреба стварно од драматизирањево што го прават. Сите ќе се засилеле само Милан немало. Многу страшно глуп муабет.
Ако го продадат Леао тоа ќе биде 120 милиони минимум. Тие пари ќе се за трансфери. Од тие 120 милиони секако дека голем дел ќе се искористат за трансфер за негова замена. Не знам од кај ви е идејата дека нема се земе замена и дека сите ќе се ојачаат а милан нема ? Од каде тоа?
Пак ќе повторам, не може да знаеме кој ќе биде посилен, а кој послаб, мала е разликата, еден трансфер во било кој правец може да промени многу. А ќе има промени секаде, освен во Наполи (ако не решат да заработат, па да продаваат).
Може да биде и само Милан на исто или полошо ниво, не е тоа толку нереално, но додека не видиме барем трансфери не може ништо да прогнозираме, камоли како ќе се погодат.
Сега се зависи од тоа дали некој има доверба во раководството или не. Од тоа произлегуваат нашите ставови во однос на се веќе трета сезона.
Не знаеме ни сега во јануари дали ќе остане Леао, а не како ќе изгледа составот во септември.
Кој украинец ? Михајло Мудрик?Tuka ne se soglasuvame, nema sansi 120 da go dadat 1 godina pred istek na dogovor, mislam deka nema sansi da si odi free transfer, ali 120 e nerealna suma, 60-70 milioni eventualno.
Mene me plasi faktot so nema ni dostapni krila na pazarov, eventualno ako zagrizaat za Ukrainecov, toj bi kostal 70 milki.
Автоматски споено мислење:
Mislam nema sansi da se osudat da go prodadat Januari iako bi zemale poveke pari, bez Leao bi bil pregolem rizikot za raspad sistem i plasmanot za LS moze da im bide pod znak prasalnik. Vaka so vaa ekipa i da ne zemat nisto mislam top 4 e sigurica.
Moja prognoza e, prodavanje Leao 60 70 letoto, zimanje dve krila za tie pari.
Кој украинец ? Михајло Мудрик?
Не е малце преценето детето за 70 мил ?!
Нема зашто да не отиде за 120 милиони особено ако продолжи со овие игри. Го бараат доста клубови и тоа се клубови што се спремни одма да платат , а не да чекаат година дена за договорот да истече. Или ќе биде продолжен договорот на Леао или ќе се продаде за над 100 милиони. Која и да е опција не е лоша. Не е наша работа да скуатираме крила кој би го земенил. Си има луѓе одоговорни за таа работа, а на нив главен им е Монкада. Така да до сега бар се покажале дека знаат да најдат талент.Tuka ne se soglasuvame, nema sansi 120 da go dadat 1 godina pred istek na dogovor, mislam deka nema sansi da si odi free transfer, ali 120 e nerealna suma, 60-70 milioni eventualno.
Mene me plasi faktot so nema ni dostapni krila na pazarov, eventualno ako zagrizaat za Ukrainecov, toj bi kostal 70 milki.
Автоматски споено мислење:
Mislam nema sansi da se osudat da go prodadat Januari iako bi zemale poveke pari, bez Leao bi bil pregolem rizikot za raspad sistem i plasmanot za LS moze da im bide pod znak prasalnik. Vaka so vaa ekipa i da ne zemat nisto mislam top 4 e sigurica.
Moja prognoza e, prodavanje Leao 60 70 letoto, zimanje dve krila za tie pari.