- Член од
- 27 мај 2013
- Мислења
- 3.527
- Поени од реакции
- 4.706
Милан заштеди на платата на Хакан но ја изгуби титулата во Италија.
neli bez ibra profi igravme, kade e toj fors sega ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Милан заштеди на платата на Хакан но ја изгуби титулата во Италија.
neli bez ibra profi igravme, kade e toj fors sega ?![]()
Se slagam deka Pioli nema resenie za vakvi ekipi,ali sto mozese poveke da napravi denes? Realno igracite sto gi ima na raspolaganje se ograniceni,tolku im e kvalitetot i toa e. Kade be so Salemaekers sakas titula,so Diaz koj se odbiva od igracine ili so Mesias koj vredi 4m? Bas naprotiv smetam deka situacijata vo koja se naogame da se borime za titula e zasluga na Pioli bidejki uspea da izvadi maksimum od igraci so kvalitet za prva makedonska liga. Vo fiorentina ima po opasni ofanzivci.После 32 кола сите од нападот се гледаат збунето. Високи топки до Жиру не функционираат против одбрана со 5 играчи.
Пиоли нема решение за вакви екипи, технички ограничен и управата треба да размисли за друг тренер.
Џабе се 3 бода со Наполи кога лесно губат 4 со Болоња и Торино.
Било кој тим да дојде со ваква игра ќе си земе бодови.
итоа како нападот на виола е неколку класи подобар од нашиовVo fiorentina ima po opasni ofanzivci
Како сме ја изгубиле титулата кога според тебе ни за ЛШ немаше да се бориме? Баш ме интересира?Пет натпревари по ред со Калулу и Томори Милан нема примено ниту еден гол.
Но сега многу кристално јасно се гледа колку фали Хакан и зошто Милан токму поради тоа ја изгуби титулата тука.
И заслуга има и конкуренцијата.Se slagam deka Pioli nema resenie za vakvi ekipi,ali sto mozese poveke da napravi denes? Realno igracite sto gi ima na raspolaganje se ograniceni,tolku im e kvalitetot i toa e. Kade be so Salemaekers sakas titula,so Diaz koj se odbiva od igracine ili so Mesias koj vredi 4m? Bas naprotiv smetam deka situacijata vo koja se naogame da se borime za titula e zasluga na Pioli bidejki uspea da izvadi maksimum od igraci so kvalitet za prva makedonska liga. Vo fiorentina ima po opasni ofanzivci.
Сите до еден би ве банирал да можам@Io Sono Interista @Acid @Мистичен
кој е на смена ајде реагирајте тука,сите на форумов имаме различни мислења и несогласувања на некоја тема но тоа не би било причина да убедуваш други членови да пријават некого.
Ако некој треба да биде баниран тогаш тоа е Марли што потикнува ваков кукавички и нерегуларен акт.