Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу ми се допадна како изигра Флоренци против Интер, па би сакал пак да стартува.
Во секој случај, нека играат тие што се физички спремни, се виде и против Интер колку е битно тоа.
Верувам дека ќе ги победиме, најмногу ми е страв од Руиз, еден од најдобрите играчи во среден ред во италијанско, плус Осимен поради висината најмногу, нашите имаат проблем во игра со глава (уште повеќе без Кјаер и Ромањоли) и корпулентни напаѓачи, останува со брзина и агресивност да се справат Томори и Калулу.
Стварно како некој се осмелува да има оптимизам дека ќе добие натпревар. Ја викам службено да им ја дадеме да не се глупираме.Vakvo optiimizam nema ni kaj Pioili i igracite, mnogu tesko ke bide , a biten mec e ova za sledniot period
Многу ми се допадна како изигра Флоренци против Интер, па би сакал пак да стартува.
Во секој случај, нека играат тие што се физички спремни, се виде и против Интер колку е битно тоа.
Верувам дека ќе ги победиме, најмногу ми е страв од Руиз, еден од најдобрите играчи во среден ред во италијанско, плус Осимен поради висината најмногу, нашите имаат проблем во игра со глава (уште повеќе без Кјаер и Ромањоли) и корпулентни напаѓачи, останува со брзина и агресивност да се справат Томори и Калулу.
Снег имаше ?Ја на Пониква бев сеа скоро. Не е лошо
Прегледај го приврзокот 323911
Не сум многу импресиониран како ростерот би изгледал следната сезона.
Ne e los sostavot ako use edna pozicija smenat starter, namesto Sale, Bernardo Silva![]()
Ne e los sostavot ako use edna pozicija smenat starter, namesto Sale, Bernardo Silva![]()
Може да ти пружи алишта, да ти свари јајца... тоа очекуем.Не знам овој Адли што може да пружи и каков играч ќе биде за Милан,
Го има ли некој гледано како игра?
Што очекувате од него?