Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Многу ми се допадна како изигра Флоренци против Интер, па би сакал пак да стартува.

Во секој случај, нека играат тие што се физички спремни, се виде и против Интер колку е битно тоа.

Верувам дека ќе ги победиме, најмногу ми е страв од Руиз, еден од најдобрите играчи во среден ред во италијанско, плус Осимен поради висината најмногу, нашите имаат проблем во игра со глава (уште повеќе без Кјаер и Ромањоли) и корпулентни напаѓачи, останува со брзина и агресивност да се справат Томори и Калулу.

Многу ми се допадна како изигра Флоренци против Интер, па би сакал пак да стартува.

Во секој случај, нека играат тие што се физички спремни, се виде и против Интер колку е битно тоа.

Верувам дека ќе ги победиме, најмногу ми е страв од Руиз, еден од најдобрите играчи во среден ред во италијанско, плус Осимен поради висината најмногу, нашите имаат проблем во игра со глава (уште повеќе без Кјаер и Ромањоли) и корпулентни напаѓачи, останува со брзина и агресивност да се справат Томори и Калулу.

Vakvo optiimizam nema ni kaj Pioili i igracite, mnogu tesko ke bide , a biten mec e ova za sledniot period

Vakvo optiimizam nema ni kaj Pioili i igracite, mnogu tesko ke bide , a biten mec e ova za sledniot period
Стварно како некој се осмелува да има оптимизам дека ќе добие натпревар. Ја викам службено да им ја дадеме да не се глупираме.

Флоренци мора да го одкупат, добар играч и секогаш дава максимум.

Руиз не толку пошто во средина ќе притиснат добро, од Осимен да. Поготово ако Калулу оди на него во дуели, против Џеко се снајде така да не би требало да има проблеми сега.

FM8nyKwWYAUATYL.jpeg

Не сум многу импресиониран како ростерот би изгледал следната сезона.

Полека малце. Сезоната не е завршена не се ни знае што како состави за наредна се прават.

Не знам овој Адли што може да пружи(даде) и каков играч ќе биде за Милан,
Го има ли некој гледано како игра?
Што очекувате од него?

Последно уредено:
Не знам овој Адли што може да пружи и каков играч ќе биде за Милан,
Го има ли некој гледано како игра?
Што очекувате од него?
Може да ти пружи алишта, да ти свари јајца... тоа очекуем.

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Го прати некои овој Галети? Има инсајдери саглам, или тропа глупости?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom