Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Да, да. И ја мислам дека во оваа варијатна Ромањоли испаѓа од игра. Преголем товар е платата негова
А штета. Добра асистенција му пушти на Леао вчера

Нема да е тешко да се постигне договор со играчот за плата, туку со Лил за висината на трансферот и исплатата.
Јануарот имаше шпекулација дека биле договорени за 35 мил со Лил, со тоа што не го давале Лил во јануари, сакале да остане до лето. Истотака битна ствар е дека Милан би имал предност доколку се вклучеле други клубови, као демек доколку некој понудел повеке Лил ке му дале на Милан шанса да ја израмни понудата со највисоката или да понуди повеке.

Јануарот имаше шпекулација дека биле договорени за 35 мил со Лил, со тоа што не го давале Лил во јануари, сакале да остане до лето. Истотака битна ствар е дека Милан би имал предност доколку се вклучеле други клубови, као демек доколку некој понудел повеке Лил ке му дале на Милан шанса да ја израмни понудата со највисоката или да понуди повеке.
Никаде го немам тоа прочитано дека имаат ваков договор.
Ако им се остава до лето по некоја логика треба сумата да е помала. Њукасл имаат понудено над таа сума, ама тој демек не сака кај нив.

Како и да е многу е 35 мил ако се оди и по уште двајца играчи од Лил, Ренато и оној напаѓачот Давид.
Тие најдобриот голман и крило ги дадоа џабе.

Sampdoria i Udinese doma,Salernitana gosti mesecov relativno lesen raspored iako utakmicava so Doria mi izgleda kako tempirana bomba vo najnezgodniot termin 12:30 treba da se pokaze mentalitet posle dve golemi pobedi inaku pobedata protiv Inter ke izgubi na vrednost. Ajde da go vidime Pioli sega

Sampdoria i Udinese doma,Salernitana gosti mesecov relativno lesen raspored iako utakmicava so Doria mi izgleda kako tempirana bomba vo najnezgodniot termin 12:30 treba da se pokaze mentalitet posle dve golemi pobedi inaku pobedata protiv Inter ke izgubi na vrednost. Ajde da go vidime Pioli sega
Не само Пиоли туку треба да ги видиме и играчите, џабе е ако Пиоли постави тактика и даде инструкции ако овие на терен не делуваат компактно ко што треба и одговара на стилот на игра.
Горе доле сме комплетни, одморени се колку што можат да бидат и мораат да сфатат дека сега и тука се крши сезоната, не смее да се кикса со помаливе екипи, немаат простор за уште една Специја.

Иначе околу (не)играњето на Лазовиќ сега со Лацио, тотално го оправдувам, во клучен дел од сезона сме и Ребич мораше да добие минути за да влезе во ритам, препотребен ни е во таа негова гоат форма во втор дел од сезона.

1, 2, 3 и идемооо...

Жорж Мендеш - агентот на Рафаел Леао - побара 6 милиони евра нето плата по сезона за да го обнови договорот со Португалецот.

Последна понуда на Милан:

4 милиони годишно + бонуси до јуни 2026 година
(тековна плата 1,4 милиони годишно)

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Ke se najdat na pola puta (5 mil) i zavrsena rabota
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
Немаат проблем со Леао за продолжување, затоа и се толку сигурни во изјавите дека се прикрај со преговорите со него и со Бенасер.

Очекувано дека ќе заврши кај нив, ама не на 27 години.
Со таков избор на овие години покажува дека нема намера да се натпреварува за место во поголем клуб.

Очекувано дека ќе заврши кај нив, ама не на 27 години.
Со таков избор на овие години покажува дека нема намера да се натпреварува за место во поголем клуб.
Па Ачерби му фати место во репрезентација. Играјќи во Лацио мислам :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom