Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Диаз многу добро почна мене лично ме изненади каков старт имаше на сезоната но после короната што ја прележа 1/2 не е од тоа што беше, се надевам дека ке ја врати формата има огромен потенцијал

Диаз многу добро почна мене лично ме изненади каков старт имаше на сезоната но после короната што ја прележа 1/2 не е од тоа што беше, се надевам дека ке ја врати формата има огромен потенцијал
Минатата сезона Диаз немаше корона но пак беше тапа и не покажуваше ништо,лесно е да се најдат изговори но до кога ќе му прогледуваат низ прсти бидејќи на Милан баш сега му треба плејмејкер за да заврши во топ 4.

Ова што го игра е полошо, минатата сезона барем имаше некој добар натпревар.

Диаз е една од главните причини на крај на сезона што обезбедивме Лш. Така да полека со глупостите.

Браим треба на волумен да ја фати работава . Со многу активност, залагање и ангажман, слично како Хакан што се издигна од дупката своевремено. Без престан трчање и пропаднати обиди се додека не помине еден што ќе ги анулира сите погрешни. Во превод; на сила.
Нема друг начин.

According to La Gazzetta dello Sport, Milan midfielder Franck Kessié will likely snub a free transfer to Tottenham Hotspur in the summer as he prefers to stay in Serie A and both Inter and Juventus are interested.
:pos::pos::pos:

Faivre isto ke odi vo Lyon, nie ke ostaneme so Barbikata, Mesi i Sale :)

Izgleda Maldini ke odi na pozajmica vo Spal, Plizzari vo Lecce a i ovoj Kerkez vo AZ samo izgleda ke bide transfer.

BRAHIM DIAZ: ‘COVID IS NO EXCUSE’ FOR POOR FORM
Brahim Diaz admits he has been struggling after recovering from COVID and feels the responsibility for wearing No.10 at Milan
“However, I am not looking for excuses, I feel well and I am ready to return to my best form to help my team with goals and assists.
“I like to have leadership and responsibility. :pos:

И да отидоа немаше да доведат други место нив.

Моабетот ми беше дека управата не е способна да овозможи да отидат играчи а не па да доведат некој.

Пишав веќе, за едни се генијалци, за други отално неспособни.

Секако дека не сте во прво, пробајте барем малку да бидете објективни.

Види го се пали на секој твит и гласина мисли вистина е. :icon_lol: :icon_lol: :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Види го се пали на секој мој пост мисли смешен е. _methode_times_prod_web_bin_35fb9fc0-252e-11ec-80e0-b4b33b6f1716.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom