Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Татарушану е новиот Жељко Калач. Појма од живот нема, ама тук- там ќе заврши работа. :D

Пиоли вака-така одлично работи со тоа што го има на располагање и мислам дека не добива доволно заслуга за нагорната линија на Милан во последниве две години,нормално заслуга има и неговиот клон и прв асистент Џакомо Мурели а да не го заборавиме и Даниеле Бонера кој е тука негде во позадина.

Бало воопшто не е изгубен само е лош во офанзива. Ако игра калабрија лево ондак ќе немаме ни лев ни десен бек.

Бало воопшто не е изгубен само е лош во офанзива. Ако игра калабрија лево ондак ќе немаме ни лев ни десен бек.
Mozebi e los vo ofanziva,ama zatoa e kriminalen vo defanziva:D

Mozebi e los vo ofanziva,ama zatoa e kriminalen vo defanziva:D
Па не баш. Не знам што очекувате да прави. Тео е криминален во дефанзива. Бало туре е ок. Ништо посебно. Замена е . И тој му е квалитетот. Тоа што сите очекуваат да игра ко Тео не е он крив.

Пишува дека Арсенал биле заинтересирани за Белоти.

Rebic od koga go spremaat da se vrati,deneska utre i sega najverojatno ke bide posle pauzata. Ete kolku e dobar medicinskiot tim

Ќе го бараме бекчето на Марли за дербито.

Не знам што точно праи Белоти овие 2-3 сезони уназад па да ни биде прв избор кога имаме ваков напредок на тимот и чекаме 9ка која ќе не однесе уште еден левел погоре.

Ми нема логика, не сум сигурен дека одговара на нашиов стил на игра.

Покрај ваквата форма на еден Леао што до лани го колневме, веќе немаме реална потреба од Белоти.
Типот ако дојде и клубов продолжи со оваа форма ќе биде само уште еден играч за ротација. Клипче како што вика ништо нема да смени на подобро (или поточно драстично нема да смени) .
Типот можда ќе биде само решение кога ќе играме со клубови од 8 место подоле и со некој трупови во ЛШ од источноевропските, балканските и скандинавските лиги + Ирска, Швајцарија, Шкотска, С. Ирска, Австрија, Белгија...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom