Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
И ова не е лесно кога имаш политика на ниски плати.
Може муабетов не е за во ваш фан клуб.
Генерално мислам дека политика на ниски плата е погубна барем сега. И член над тебе имаше добар долг пост пишано.

Играчите како и сите нас си бркаат боље плата, а со оглед на кризата во која се скоро сите клубови во Европа веќе потешко се зима и голема трансфер сума и голема плата. Сосем логично ми е Кеси да си преговара и да си бара што може поголема плата или боље услови. Милан тука треба да си процени дали му се исплати да му ја даде таа плата.
Осеќам нешто слично ко НБА ќе стане фудбалот во Европа.

На крај краева и мене да ми понуди некој х5 од тоа што зима моментално ќе си барам работодавецот мој да ми ја даде таа плата што ми е понудена за да останам. Или пак ако мислам дека вредам 1000евра месечно ќе си ги барам, ако не ги добијам тогаш ќе си напуштам и ќе си ја барам среќата на друго место.

Јбг, жално е што веќе нема фаци како Малдини, Занети или Тоти...

Управата мора да извади подобра опција од заминување на Кеси како слободен играч.

Управата мора да извади подобра опција од заминување на Кеси како слободен играч.
Полека малце ќе ни се слоши вака наеднаш у два преодни рока да земеме двјаца од најдобрите играчи од ПЛ.
Прво Бернардо Силва сега Тиаго Алкантара...

Alcantara za da potpise u milan treba 90% od platata da ja namali za da vleze vo “salary capot” na nasiot menadzment

Sent from my iPhone using Tapatalk

Во ред тоа, туку кој ќе игра во напад сега против Лацио? Пак Анте или Леао? :D

Нека му дадат колку шо сакат плата на Кесито и одма нека го редат на продажба, доколку и тоа не му одговара јасно нека му кажат дека ќе тренира со младинци и дека нема да изигра ниту една минута.

Не го кривам ниту него ниту управата моментално, да бидеме реални, доколку го зачувавме Донарума, лесно ќе беше со Кеси, вака јасно покажавме кои ни се целите во наредните години (4то место), баш ради тоа не можеме да му се лутиме на циганот шо сакат да не напуштит во периодот кога е најдобар на терен, без разлика на тоа дека Милан го трпеше и кога беше најизгубениот циган во Милано и околината.

Во ред тоа, туку кој ќе игра во напад сега против Лацио? Пак Анте или Леао? :D

Мислам дека Ибра бил спремен. Ако не е, нека игра Анте.
Леао не треба да се мрда од таа позиција пошто е деликатно парче уметност и ќе биде свиркан, па ќе треба 10 кола додека се врати во колосек. Солидно си ги изигра овие две кола на крило, нека не го кршат фенг-шуито со промени.

Мислам дека Ибра бил спремен. Ако не е, нека игра Анте.
Леао не треба да се мрда од таа позиција пошто е деликатно парче уметност и ќе биде свиркан, па ќе треба 10 кола додека се врати во колосек. Солидно си ги изигра овие две кола на крило, нека не го кршат фенг-шуито со промени.

Ќе го форсираат Леао за да се пронајде и биде константен.

Ќе го форсираат Леао за да се пронајде и биде константен.
Погба втори велики. 23483247823 сезони дечкото си бара позиција на терен.

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Mora da se kombinira sostavot, imaat mn teski utakmici. Koga ne kupija asalno krilo ke igra Florenzi :D

Малиот денес прв гол за Торино,штета што нема место за него во овој систем на Пиоли.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom