Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ќе се послужам со една реплика од Љубомир Фрчковски, што своевремено и ја опалил на студентка која плачела дека ја бутнал за два бода. - “Колешке, два бода не се проблем, два сантима се проблем'' :icon_lol:

И уште една работа Бенасер за она малку што го изигра конечно почна да заличи на нешто од неговите најдобри игри. Се надевам сезонава ќе нема проблеми со повреди и ќе си доминираат со Кесито цела сезона.

Vazno pobedija bez Ibra i Keseto..so ovaa sredina mislev i bod deka e dosta.
Desno krilo mora da zemat, Sale e za na klupa i da e vo rotacija..ne pa prv tim.

Vazno pobedija bez Ibra i Keseto..so ovaa sredina mislev i bod deka e dosta.
Desno krilo mora da zemat, Sale e za na klupa i da e vo rotacija..ne pa prv tim.
Ми мириса дека Флоренци често ќе го гледаме на десно крило а Кастилехо ќе има доста слободно време да си го вози Ламборџинито.

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Томори светска класа стопериште ! Диаз одличен, а и Раде играше сосема солидно. Бакајоко е завршена работа, позајмица со откуп секако.

Ништо од Кеси, и тој ќе бега за нула, Тотенхем му гарантира 8 милиони плата од наредна сезона, шо е за 2,7 милиони појќе од договорените со Милан.

Изгледа ќе се форсира и 3 5 2 формација нешто што највеќе и ќе ни одговара. Затоа може и нема да се иде на класична 10ка да се земе туку Бакајоко и Адли. Ќе може да се ротира и во средина, и во напад, и на бекови и на штопери.

Ништо од Кеси, и тој ќе бега за нула, Тотенхем му гарантира 8 милиони плата од наредна сезона, шо е за 2,7 милиони појќе од договорените со Милан.

Па ако со Милан му се договорени Тотенхем може и 100 да му понуди :icon_lol:
Ваљда понудени :icon_lol:

Леле од сеа у Јануар ја замислуем средината со Кајло Рен и Бакајоко како се подаваа меѓу себе пошто се плаша двајцата да подада напред, додека еден не ја дувне у аут 15 метра позади Тео кој више очекуе топка тамо кај 16-стерец

Мора да се изнајде било какво решение за крило макар тоа бил Флоренци, со Салемакерс или недајбоже лезбејката ќе се мачиме цела сезона, добар пример беше ова вечерва. Диаз не би рекол дека може да изигра амц и во лига и ЛШ, така што и тука очекувам да се завијам во црнина кога ќе пристапи Дера пазар.3 на тоа место. Криво ми е дека со многу играчи се поврзувавме за таа позиција и засега не испаѓа ништо.

Доларума е заборавен после првите десет минути од братот Мајк. Одлично деби беше ова за него, пука од самодоверба тоа се гледа, се надевам Плицари ќе му биде поддршка годинава наместо ваперот романски.

Тео ужасен, ама не му е ова од вечерва, сам почна да си го копа гробот уште летово кога се смири со Зои, па го шеташе наваму натаму по Ибица и снимаше сториња. Еднаш скршено срце тешко се лепи и сега и за тоа треба да се секирам, а раат бев за лев бек ич не му ја мислев.

https://football-italia.net/tonali-explains-difference-between-this-season-and-the-last-one/ Бар има муда да признае дека имаше лоша сезона. Затоа и прифати намалена плата. Се гледа дека сака од срце да игра за Милан. Малце да поработи на пасовите и смиреноста има да биде страшен играч за 2-3 сезони. Вчера освен 2 грешки изигра одлично. Се надевам така ќе продолжи.

https://football-italia.net/tonali-explains-difference-between-this-season-and-the-last-one/ Бар има муда да признае дека имаше лоша сезона. Затоа и прифати намалена плата. Се гледа дека сака од срце да игра за Милан. Малце да поработи на пасовите и смиреноста има да биде страшен играч за 2-3 сезони. Вчера освен 2 грешки изигра одлично. Се надевам така ќе продолжи.
И јас мислам дека ќе биде играчште. Има талент а и сака да успее, за разлика од Леао....

Фала Кессие за се ти посакувам се најдобро.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom