Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Мене ми е интересно како известуваат медиумите. Сто пати прочитав, а еве и денес кога се поблиску до крајот е преодниот рок, дека Милан има нова "идеја", тешко е веќе и да избројам колку фудбалери беа "идеја". Пишува Газета денес Кореа од Порта е "The last-minute ideas". :)

Ги разбирам и Малдини и Рики, не е лесно од идеја да преминеш на реализација без пари. Имам впечаток дека кога ќе им се јави Малдини, овие од другите клубови после ало, веднаш викаат: "да знаеме, до 10 милиони или позајмица со право на откуп... и не, не прифаќаме". :D

Последно уредено:
Мене ми е интересно како известуваат медиумите. Сто пати прочитав, а еве и денес кога се поблиску до крајот е преодниот рок, дека Милан има нова "идеја", тешко е веќе и да избројам колку фудбалери беа "идеја". Пишува Газета денес Кореа од Порта е "The last-minute ideas". :)

Ги разбирам и Малдини и Рики, не е лесно од идеја да преминеш на реализација без пари. Имам впечаток дека кога ќе им се јави Малдини, овие од другите клубови после ало, веднаш викаат: "да знаеме, до 10 милиони или позајмица со право на откуп... и не, не прифаќаме". :D

Гарант посериозниве тимови на блок го имаат ставено бројот да не досаѓа

Има некои детали на интернетов од менаџерот или Сити за Бернардо Силва ?
Трансфер маркет го проценуваат на 70 милиони што значи дека скоро невозможен е трансферов.
Зависи нашата управа дали навистина е заинтересирана за него и спремна да инвестира во поскап играч со кој се зголемуваат шансите за топ 4.
Не е евозможен како трансфер, платена двегодишна позјамица со откуп.
Сега друг да го прибере ќе биде истата формула милион посто.

Мендеш му е агент, кога и да ќе си побара нешто за услугата, да прибереме и некое дете за 30 мил.

Мендеш му е агент, кога и да ќе си побара нешто за услугата, да прибереме и некое дете

kxNnGiU_d.webp

Они не им понудија плата повисока на клучните играчи, ќе купувале еден играч за 70млн нема грешка..За 30 имаат Нандез да го земат, и за остатокот уште некој..топ трансфери за жал нема да правиме уште долго време.

Додека не направат стадион шо ќе генерира сериозни суми, и ќе работи 365 дена годишно Милан нема да може да троши. Реално немаат примања, од Пума смешни пари зимаат, стадион немаат, сите други спонзори тие 20 шо ги договориле само изминатите месеци се смешни суми шо неможат да ти покријат играч поскап од Крунич.

Слушаме муабети за нов стадион уште од 2011та година, абер немаат по тоа прашање.

Милан може да направи успех со сплет на околности солиден тренер ура атмосфера, тимска игра.

За жал барем во наредни 10 години не верувам да го видиме Милан на високо ниво, каде шо играчите ко Халанд ќе плачат да играат за Милан.

Башка брендот Милан никаков фактор не е на социјалните мрежи. Ако не се усериозат, нема да ме чуди да остане екипа шо некогаш била страв и трепет а сега е мех.

Ајакс сценарио ладалка од клуб ќе си останеме изгледа. Али шо е тоа е, ние ко росонери сме се фанале на орото ќе го играме, колку и да јадеме трици :D

Догодина па и Кеси коа ќе фане патот за 0 евра ќе биде весело.

Сезонава е последна шанса за Леао да покаже што знае.
Без квалитетен креативец или со некој како калибар на Месиас од Кротоне и со Диаз на таа позиција скептик сум дека ќе го постигнат успехот од минатата сезона.
Жиру ќе биде доста корисен за нас на и вон теренот нешто што Ибра не можеше да го направи.

Раде Телето Крунич......

И Тео да престане да се курчи, страшно е колку не знае да игра. Брз е, има добра техника али незнае да игра. За тоа не игра за репрезентација...
Автоматски споено мислење:

А Маинган, изгледа како достојна замена за Долар (y)

Добро Раде барем подметна глава за да се извади. :D

Кај се тие 70 милиони од ПСЖ?!:D Тео брате, иста слабост постојано ја истакнуваш. Веќе не сум сигурен дека може мн да се подобри.

Во второ Кастиљехо место Салемакерс.

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Па и што може да се очекува од Крунич во средина со двајца, имаше неколку блокови и тоа е. Салемакерс повеќе назад, отколку напред.
Тео и Леао никаква комбинација.

Дај бе веќе нека земат десно крило, некој подиректен.

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Малдини го надмина и Галијани :D

Maldini: ?I feel that this Milan is stronger than it was last year.?

Малдини го надмина и Галијани :D

Maldini: ?I feel that this Milan is stronger than it was last year.?

Pa ne e daleku od vistinata, moze izgubivme igraci ama imame po sirok sostav godinava, go imame tomori od 1 kolo, solidna zamena za ibra, ne deka ekipava e nes klasi nad lanskata ali moze da se kaze deka e podobra.

Konkurencijata godinava e pogolema za top4 toa e problemot.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Поширок ако се реализира трансферот на Бакајоко. Одбрана исто има опции за од клупа, ама крилните позиции се тие и фали замена за Хакан.

Ене го Салемакерс повеќе е лево, средина, отколку десно.

Тонали во второ му се придружи на Тео во борба за најпцуени фудбалери вечерва.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom