Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Teo цел натпревар е криминален. А Тонали во второ чисто колку да не се чуствува осамен тео во тој аспек. Иначе Мајк до сега ми изгледа и повеќе од достојна замена за Донарума. Само нека продолжи вака. Се гледа тимов е добар само фали уште некои ситни детали за да биде и одличен.

Пиоли ја заеба со замените и поставеноста после нив.

Солидно игра Тонали, згреши една контра али бар пробува да повлече, има доста место за напредок.

Лошо изигра Жиру, тек у втора половина на второ му текна да иде длабоко да прими топка, а и тие топки што ги доби ги усра..

И ова не ми се свиѓа експеримент на не добиен натпревар кој може му се удри од глава. Мењање со 3 штопери.

Имаше помрачување едно 10 минути кога ме изнервира многу.
Му фали искуство и самодоверба, еве на крај како повлече 2-3 контри после цела утакмица трчање богами е за пофалба...

Му фали искуство и самодоверба, еве на крај како повлече 2-3 контри после цела утакмица трчање богами е за пофалба...

Да, тоа беше за секоја пофалба. Мене ме нервира кај него и што дефанзивно прави глупости. Многу лесно губи дуел или наивно испаѓа во некоја пас игра.

Tonali ima potencijal da bide igraciste, kriminalen natprevar za nego ama imase nekolku situacii kako povlekue bratceto kako bik e silno brzo tehnicki potkovano dete, samo nema samodoverba. I u mentalen del nema 1% naprednato od lani, pak e kako izguben na momenti kako da se plasi da prevzeme odgovornost.

Diaz odlicen.

Tomori Kjaer Mike ni ja dobija utakmicata. Ciganot lud refleks ima mu ebam kozata [emoji2]

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Вечер повеќе верба имам во одбраната да продолжи каде што застана прошла сезона. И мислам дека Жиру ќе збрца бар еден гол. 0-1 или 1-2
Баш како што очекував само стрелецот го утнав. Вака очекувам низ цела сезона одбраната да не носи.

Низок ми е Мањан. Дали дека навикнав на оној стап за ораси кршење, ама кога гледам ниски голмани недоверба ми се ствара некоја.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom