Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Vo Bundes i ja da odam ke dadam tolkuНе битна информација но Андре Силва во Франкфурт 20 утакмици 18 гола да му ебам се да му ебам,штета што не профункционира во Милан.Ребич сезонава кај нас повеќе е повреден отколку што игра.
Врати се Сусо се ти е простено![]()
Немате ривалство ама имате историја со Ѕвезда. На крајот на 80-те и почетокот на 90-те Ѕвезда беше феноменален тим. Двата натпревари со маглата и ден потоа се легендарни, и за тие е пишувано многу, но малку кој се сеќава на маестралната партија на Пикси во Милано:Нормално, србиве праат ситуација као којзнае какво ривалство да имаат Милан и Ѕвезда
Немате ривалство ама имате историја со Ѕвезда. На крајот на 80-те и почетокот на 90-те Ѕвезда беше феноменален тим. Двата натпревари со маглата и ден потоа се легендарни, и за тие е пишувано многу, но малку кој се сеќава на маестралната партија на Пикси во Милано:
Сега се други времиња, Ѕвезда не е ни бледа сенка на тоа што беше некогаш, дури и ваков Милан (no offense) е изразит фаворит со нив.
Ја со овој состав не ни очекуем победа вечер...![]()
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Еднаш неделно играа месецов. Жаласно е ако Тео на тие години не може да издржи тоа темпо.Можеше и Далот место Тео. Фали уште овде да се повреди за со Интер. Башка уште малце ќе умре на терен.
До март очекував Тонали да игра како Бенасер на почеток на сезона, а не обратно.
Веројатно ќе се крене како поминува натпреварот.
Nemase fudbal igrano asalno mesec ipol so ocekuvas ti
Sent from my iPhone using Tapatalk