Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ете Пиоли пуши ми куров сега !
Ете Пиоли пуши ми куров сега !
Гревови. Манџукич 0 корист. Меите не знам зашто уопште постои. 0 придонес во напад - придонес во одбрана. И Пиоли тренериштето. Една од најголеми грешки беше продолжување на негов договор.
Секако дека е така. Не е дека не се замраат него толку е квалитетот.U glava im e Inter ne se zamaraat za zvezda mn mn, na San Siro ke gi osakatat.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Меите играше како со мозочен удар. Аут му изведуваат од 2 метра ја пука со глава назад у аут. Му подаваат на средина на терен па по земја ја зарога напред у фор. Типот е скаран со логика изгледа.
Тео како на мал фудбал многу напред идеше и глумеше напаѓач кога не требаше шо можеше сакапо да не чини ако го повредеа копачите. Ромањоли со рацене размафтан како првпат да игра фудбал у одбрана па не знае дека се собираат рацете до тело кога напаѓачот шутира.
Манџукиќ безвезе жут залепи. Среќа што Родиќ поголем дебил испадна од него.
Тој џинџер бугарот Павлов (како и да беше) да не си даеше автогол и да не напраеше пенал сигурно ќе изгубеа.
Само Калулу растури. Не изгуби топка, не изгуби дуел. Пас не згреши. Еднаш не го видов да се сплетка или глупост да направи.
На крај краева нека испадне дека се чувале за интер наместо да биде знак дека прегореа.