Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Brzo e ali odkupnata mu e smesna i ke dobiva sansa..sigurno ke go odkupat. Tonali se podobro isto igra i ne se osekja deka go nema Bennacer.

Ti si zaboravil Benacer kakov pridones ima i Milan kolku moderno i tecno igra koga on e na teren, 10pati na utakmica visok pravi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Се надевам дека ќе има придонес и ќе помогне.

Очекувам да придонесе многу со искуство и борбен дух. Како напаѓач и голгетер никогаш не ми бил нешто по ќеф, ама како појава и присуство секогаш е за почит. Нема фира ни секунда на терен. Секогаш нешто праи, ако не напаѓа брани, ако не брани дига тензија, а тоа не е на одмет. :icon_lol:

Do aerodinamikata bilo :icon_lol:

Уши има како апостолки исто како пирло и двајцата ги кријат со косишта. Од кај тие комплекси не разбирам, фудбалер си, да не нема да ебеш случајно ради ушљаците.

I Tomori treba vo kratko da bide oficijalno.
Автоматски споено мислење:

I Tomori treba vo kratko da bide oficijalno.

Фирпо го бараат од Барса, позајмица со откуп од 20 милки. Не ќе биде лошо да се земе да се има замена за Тео.

По потпишувањето на Манџукиќ, се надевам дека Пиоли ќе собери храброст на некој натпревар да ја промени тактиката и да одиграме со двајца напаѓачи. Едвај чекам да видам како би функционирале Марио и Златан заедно, ќе биди забава тоа да се види

По потпишувањето на Манџукиќ, се надевам дека Пиоли ќе собери храброст на некој натпревар да ја промени тактиката и да одиграме со двајца напаѓачи. Едвај чекам да видам како би функционирале Марио и Златан заедно, ќе биди забава тоа да се види
Зашто да се менува формација и систем кој носи резултати константно?

Зашто да се менува формација и систем кој носи резултати константно?
Затоа реков, на некој натпревар. Не дека имам замерки за формација или игра, топ си е. Само ете, јас лично имам желба да ги видам заедно со Златан како функционираат.

Top e ova formacija,sega bukvalno sme pokrieni na site pozici t.e imame 2 jaki postavi,Musachio da si zamine samo-dzabe zema plata ,0 minutaza, 0 pridones.. Samo da se zdravi,da obezbedat liga sampioni posle kup pozajmici ima za na leto sto treba da se otkupat :facepalm: i Forza Parma da prezivee-da se otarasime od Conti

Коа ќе види Ибра објава од Сашко, како е некорисен и спор [emoji16]
310e67e17e3fa11f4e66d8f08263a66a.jpg

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom