Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Малдини да проба некој од Закагни или Песина да донесе,не вреди да се даваат пари на Диаз.

Ма добри беа, немаше ни потреба за нешто повеќе. Во второ влегоа да дадат гол и да завршат работа, што и направија. Каљари својата прва шанса ја имаа на 0:2.

Е сега, тоа што никако не требаше да се случи, како по правило нашите го направија. Сигурно останавме без двајца, се надева дека нема и без Кјаер. Виновни или не ептен ја зезнаа, посебно Салемакерс, кој изигра глупо.

Проблем е што против Аталанта ќе ни фалат играчи кои баш ќе се потребни за нивниот стил на игра. Брзи и агресивни како Салемакерс, Ребиќ и Тео, Бенасер и Хакан за нивниот пресинг, а и за наша контра. Барем некој од овие да беа спремни. Дури и да се врати некој, кој знае после подолг период на кое ниво ке е. Во одбрана исто зезнато.

И бидејќи нема многу фудбалери на располагање, ни најмалку не би било лошо да се испадне од купот (не дека со вакви проблеми и имаат големи шанси да го тепаат Интер).

Да се издржи некако против Аталанта и потоа до првенствената со Интер полека да се комплетира тимот и малку и ние да се спасиме од повреди и корона.

Ова што го прават е скоро па одлично. Поголемиот дел од првенството го играат со комбиниран состав (кој тука го планиравме за ЛЕ). Нормално е да нема избор на клупа, кога почнуваш со клупа. Екстремно напорен ритам. А и така уште се први и освојуваат многу бодови. Значи, клупата се покажа многу добра, иако веројатно клучно е тоа што конечно имаме систем на игра и тогаш е полесно кога фали некој. А и тоа што почнаа добро, а секоја победа носи самодоверба, а таа е многу важен фактор за успех.

Бенас
Пошто никој не испоштува.. ДОКТОРСКА ПАРТИЈА НА КАПИТЕНОТ!

Таман сега трнав да пишем, Капитенот и Кајло Рен изгазија днска.
За Кеси не ми се ни пишуе, какво играчиште стануе мајко мила, за малце ќе го продадеа лани :icon_lol:

Исто се слажем дека Диаз и Далот треба да се вратат од кај што дошле, или да се земат за 10 мил комбинирано би немал против за вака као трети опције кој е утепан тимов од повреди и суспензии

И без пари да ги дадат не вреди да ги имаш, џабе плата ќе земаат, освен ако не покажат нешто до крај на сезона па да не убедат.

Меите како за прв натпревар добар. Ми изгледа дека ќе се погоди за малку пари како Бенасер.

Diaz ne bese tolku los,asistencija pri koja se napravi penal vrz Ibra,u vtoro padna mnogu..Hauge epten izguben,samo eden uspesen vertikalen pas ,Ibra tuka ja propusti prvata sansa za Hat Trick..Se na se rutinski ispadna,podobro od
ocekuvanjata..Ne znam u sto formacija bi se vklopil Mandzo ,poveke e kako SS !! I Tomori do kraj na nedela i ke imame ubava rotacija ,samo Barbikata ne se podnesuva,pa upm non stop na zemja lezi,preterano !

He [Kjaer] was not hurt, he has this problem that limits him a bit, better not risk more headaches. The more quality players we are, the more we will be able to field competitive teams.”
Добра вест ќе биде спремен за со Аталанта. Се надевам Тео и Хакан дека ќедобијат негативни тестови до тогаш.
Автоматски споено мислење:

A и уште една работа многу важна кој никој не ја спомена е дека Елиот се доста флексибилни и знаат дека не може само со деца се освојуваат трофеи. Тоа го покажуваат и со потписот на Манџукич. Се чека сега и Томори да дојде, ама не би ме изненадило уште некој плус трансфер да се деси. Свесни се дека се многу блиску до огромен успех па знаат што треба да направат за да го достигнат тоа. Се зависи од нас сега.

Последно уредено:
Diaz ne bese tolku los,asistencija pri koja se napravi penal vrz Ibra,u vtoro padna mnogu.
Играч кој е спремен да игра едно полувреме. Нема сила да игра на ниво цел натпревар и да се бори со дефанзивците.

Не може да е Хакан со највеќе креирани шанси, ама барем 1/3 да е од него.

Meite rekov ke gazi..ist profil ko Keseto i siguren na topka. Mora da go odkupat, Diaz bi bil dobar vo Santander a ovoj Dalot isto debakl..Hauge ima potencijal ali igra so nekoj strav posledno vreme.

Ne veruvam deka e nesto seriozno so Kjaer taka da ke igra so Kalulu so Atalanta.

Играч кој е спремен да игра едно полувреме. Нема сила да игра на ниво цел натпревар и да се бори со дефанзивците.

Не може да е Хакан со највеќе креирани шанси, ама барем 1/3 да е од него.
Toa e..Tolku sila ima,zatoa luta navamu natamu..Igrac za klupa,talent ima,ama
fizikus nikakov,sepak dosega ima pridones kakov takov,ne e tolku los,a i tesko vo nego da se bara da go nadopolni turcinot kompletno( koj od 2020 stana kompleten igrac-mislam deka Ibra poveke od Pioli ima zasluga za toa)

Meite rekov ke gazi..ist profil ko Keseto i siguren na topka. Mora da go odkupat, Diaz bi bil dobar vo Santander a ovoj Dalot isto debakl..Hauge ima potencijal ali igra so nekoj strav posledno vreme.

Ne veruvam deka e nesto seriozno so Kjaer taka da ke igra so Kalulu so Atalanta.
Чекај бе 20 минути изигра одма да го откупат, топраа треба да се посере исто ка што му се посрале у тоа фризурата гнсна...
Ќе има време да се покаже, зависи што глава има, дал за фризури само или и за игра [emoji16]

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Чекај бе 20 минути изигра одма да го откупат, топраа треба да се посере исто ка што му се посрале у тоа фризурата гнсна...
Ќе има време да се покаже, зависи што глава има, дал за фризури само или и за игра [emoji16]

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Brzo e ali odkupnata mu e smesna i ke dobiva sansa..sigurno ke go odkupat. Tonali se podobro isto igra i ne se osekja deka go nema Bennacer.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom