Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Top e ova formacija,sega bukvalno sme pokrieni na site pozici t.e imame 2 jaki postavi,Musachio da si zamine samo-dzabe zema plata ,0 minutaza, 0 pridones.. Samo da se zdravi,da obezbedat liga sampioni posle kup pozajmici ima za na leto sto treba da se otkupat :facepalm: i Forza Parma da prezivee-da se otarasime od Conti

Не верувам дека многу ќе се залетат со откупување.

Освен Тонали никој не е сигурен. Меите ако се покаже, ќе биде откупен со парите од Круниќ (кој веројатно ќе го продадат). Диаз само по евтина цена, а гледам дека се повеќе пратат поволни опции за таа позиција, како веќе и да бараат друг. Слично е и со Далот, само со уште помали шанси.

Овој од Челзи да видиме дали е само на 6 месеци. Но, гледајќи како прават трансфери, ќе треба за тие неколку месеци да се покаже ненормално добро, за да дадат 30 милиони. И за него засега скоро никакви се шансите.

По мене еден сигурен, можеби двајца, се повеќе би било изненадување.

Томори треба да е на 18 месеци, не се до толку глупи да бараат да има таква опција и да прифатат висок откуп за позајмица од нецели 6 месеци.

Не верувам дека многу ќе се залетат со откупување.

Освен Тонали никој не е сигурен. Меите ако се покаже, ќе биде откупен со парите од Круниќ (кој веројатно ќе го продадат). Диаз само по евтина цена, а гледам дека се повеќе пратат поволни опции за таа позиција, како веќе и да бараат друг. Слично е и со Далот, само со уште помали шанси.

Овој од Челзи да видиме дали е само на 6 месеци. Но, гледајќи како прават трансфери, ќе треба за тие неколку месеци да се покаже ненормално добро, за да дадат 30 милиони. И за него засега скоро никакви се шансите.

По мене еден сигурен, можеби двајца, се повеќе би било изненадување.
Ic ne se setiv na Krunic,kako se koronisa u ova vreme,ke im go sitnevme na Torino( trejd so Meite dodeka bese avtomehanicarot trener tamu,sega ne veruvam deka ke prifatat) , inace ke ni ostane na vrata u leto

Коа ќе види Ибра објава од Сашко, како е некорисен и спор [emoji16]
310e67e17e3fa11f4e66d8f08263a66a.jpg

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Победа на мускули благодарение на Ибрахимович.
Браво Ибра.Forza Milan!

Ova so Fripo izglesa e seriozno , dali slucajno Theo ko sakat da igra krilo , zasto 20 mil za rezervna opcija ne mi izgleda realno , ili pak Dalot nema da go otkupat pa Kalulu Calabria desno Theo Fripo levo

Ova so Fripo izglesa e seriozno , dali slucajno Theo ko sakat da igra krilo , zasto 20 mil za rezervna opcija ne mi izgleda realno , ili pak Dalot nema da go otkupat pa Kalulu Calabria desno Theo Fripo levo

Конти замина, десно Далот замена, лево Фирпо.
Пола милион ќе ја платат позајмицата, и имаат опција од 20 мил, што не е облигативно дека ќе го земат за таа сума

Идат all in за скудето со вакви трансфери. Нека има играчи нека се освои титулата па после лесно е и да не се откупат тие играчи ќе се најдат други.

Тео бил со лажен позитивен тест упм :D добро е и што Ребиќ се враќа во игра, Хауге нека игра само последни 20тина минути

Конти замина, десно Далот замена, лево Фирпо.
Пола милион ќе ја платат позајмицата, и имаат опција од 20 мил, што не е облигативно дека ќе го земат за таа сума
Да не го заборавиме скромното момче Калулу, го јадит Далот за ужина.

Инаку овој Фирпо мислев дека е помлад, за наши стандарди е стар веќе. 24 години... мех :D

Pa i so vlez vo LS po avtomatizam 15 mil dobiva klubot,eden igrac bez problem se otkupuva,ne znam samo
kako se deli nagradniot fond vo Seria A za prvoplasiranite 4 ekipi , i dali voopsto postoi takov bonus

Десно крило нека засилат, а и Диаз не ми се допаѓа како опција после Хакан. Пола сезона помина тој не е спремен за цел натпревар.
Има време може ќе изненадат со некој трансфер.
Лево ќе биде пренатрупано и ќе има поголема конкуренција и подобри опции.
Автоматски споено мислење:

Веќе стопираа, откако Тео се враќа побрзо од очекуваното.

Нема шанси нашиве да го откупат за 25 милиони,плус читав Челзи ќе го очекуваат назад.

Па ако толку го сакаат зошто не го играат? 23 години е не е 19 години.

Ако е позјамица на 18 месеци има шанси за откуп.
Го бараат од лето, инсистираат да има откуп и после толку дефанзивци изборот падна на него сигурно го планираат за подолго.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom