Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
За напаѓач све мислим дека ќе изненадат на крај со љубовта на животот и сродната душа на@курајбер пошто тој газдата у Кина го уапсила и пишуваше негде дека може и без пари да го земат.

Крило ни треба очајно а освен за Караско со ниедно крило не не поврзуваат а тоа ме плаши искрено.
Пошо и тој Караско тешко да го земат.

Лaксaлт не е кoјзнaе штo нo не гo кoристи ни кaкo бек ни кaкo крилo.

Со договорот за Игуаин најверојатно е договорен и попуст при откупот на Бакајоко.

Може и уште некој играч да ни позајмите за да го оправиме. [emoji23]

Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk

Може и уште некој играч да ни позајмите за да го оправиме. [emoji23]

Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk
Требаше Мората, и он истиот проблем го има како Бакајоко.
Се знаеше дека има квалитет и се му е во главата. Мило ми е што се пронајде. Сега само да не заебат вашите па да не го откупат.

Никој не го пофали легендава #300 [emoji4]

aae21aff861418de40e320d9f6c7771a.jpg

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Ептен ризичен трансфер, ама ќе зема многу мала плата и за 4 и пол години околу 50 мил евра со се плата.

Ако е вистина ова за 20 мил добиваме добро лево крило.

Milan is very close to Bergwijn: loan with a right of redemption set at € 20m, it is a left wing of PSV

Зoштo идaт нa уште еднo крилo,штo е сo лепoтaните Хaкaн,Кaстилејo,Бoрини и Лaксaлт.

Зoштo идaт нa уште еднo крилo,штo е сo лепoтaните Хaкaн,Кaстилејo,Бoрини и Лaксaлт.
Затоа што Хакан све е освен крило не е, Родригез има појќе продори од него... поубоо средина да игра него крило, Лаксалт е ливада а Кастилехо позицијата му е кај Сусо, таке да едно крило брзо од таа страна место Чалканоглу убоо ќе дојде, може ќе фати тогаш и турчинот да го поти гзот.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Ниеден не е лево крило како што ни треба. Лаксалт е лев бек и средина лево и нека гледаат да му најдат место како бек по што напред нема да добие шанса, а Кастиљехо е десно крило и втор напаѓач по потреба. Хакан повеќе централно.

Овој од ПСВ е лево крило. Ако е вистина во ова ќе биде добро засилување по таа лева страна за тие пари и по тие услови, затоа што ептен е очајна таа позиција. Го поврзуваат со други екипи кои можат да ја платат таа сума и да му понудат голема плата, а ние позајмица и право на откуп од 20 мил. :cautious:
Ништо чудно ако овој дојде да си оди Хакан за истите пари.

Друга опција е Караско, ама слабо шпекулации за него и плус голема плата. Трета опција оној од Белгија, ама не е спремен веднаш да игра. На крај може да завршат и некое друго име, за кое никогаш немаме прочитано.

Кој веруваше дека во јануари ќе завршиме со Пиатек за кој имаше шпекулации за во Реал, Барселона итн и дека Игуаин ќе си оди. Сите очекувавме да донесат трет напаѓач, а не прв.

Бергвејн - Пиатек/Кутроне - Сусо/Кастиљехо
Пакета - Бакајоко - Кесие

Ептен ризичен трансфер, ама ќе зема многу мала плата и за 4 и пол години околу 50 мил евра со се плата.

Ако е вистина ова за 20 мил добиваме добро лево крило.

Milan is very close to Bergwijn: loan with a right of redemption set at € 20m, it is a left wing of PSV

Ovoj igra desno krilo i za PSV i za Holandija. Lozano levo im igra

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom