Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
4-2-3-1
4-2-3-1
Не се којзнае каква екипа, а со години ни земаат бодови и играат како да е последен натпревар. И утре ако земат тоа ќе биде, само поради големиот број повредени и неспремни играчи од кај нас. Во декември нашите имаат полесни натпревари кои мора да ги добијат и очекувам да соберат повеќе бодови за разлика од овој месец со многу повредени играчи и потешки натпревари.Ne veruvam deka bi probal Gatuzo..
Sega protiv Udinese ke bide tesko, isto so Juve doma..Udinese ne se losi sezonava.
Не се којзнае каква екипа, а со години ни земаат бодови и играат како да е последен натпревар. И утре ако земат тоа ќе биде, само поради големиот број повредени и неспремни играчи од кај нас. Во декември нашите имаат полесни натпревари кои мора да ги добијат и очекувам да соберат повеќе бодови за разлика од овој месец со многу повредени играчи и потешки натпревари.
Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk
Џек,Хaкaн и Биглиa се aут,Кесие истo тaкa пoвреден нo ке мoрa дa игрa,зaтoa Мoнтoливo дoaгa нaпoмoш.Napad imaat dobar i ne igraat loso kolku sto gi glesav sezonava. Lazanjata ke ni butne nekoj sigurno..
Montolivo e povikan za utre![]()
Утре е многу битно да освоиме 3 бода, по секоја цена, едноставно немаме право на кикс иако имаме премногу проблеми со повреди.
Очигледно е дека ќе играме 442, немаме баш некоја друга опција со оглед на тоа дека Џек, Хакан и Биглиа се повредени а и Кеси мислам дека не е повикан.
За жал ќе мораме да го гледаме Абате па и не дај боже ако игра и Монтоливо мада според мене Бертолачи ќе добие шанса пред него сигурно.
Мора Игуаин да си ја покаже класата и искуството утре и да освоиме 3 бода, а ич кур не ме боли каков гол ќе даеме.
Против нас секогаш играат како да е последен натпревар и којзнае колку да им се важни тие бодови.Napad imaat dobar i ne igraat loso kolku sto gi glesav sezonava. Lazanjata ke ni butne nekoj sigurno..
Montolivo e povikan za utre![]()
Одо, Дармиан, Абате, Шиљо, Калабрија... пиздаму матер еден ќе се погоди, редно е [emoji16] Све пропали од школава ни се [emoji16]Сигурен и тој е некој нов Де Шиљо или Калабрија.
Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk