Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Кастилехо дава све од себе, незнам со што заслужуе Лаксал да игра пред него... многу поопасни би биле со Кастилехо и Сусо, искрено заслужуе поголема минутажа...
И незнам дал сте приметиле ама Конти увек најватрен е покрај аут линијата, малиот гори од желба да заигра!

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Нема кој да влезе од клупа доколку треба и да размрда игра и затоа Кастиљехо почнува од клупа, очигледно е тоа бе дечки, ако не иде на некоја утакмица и треба да притиснеме ќе треба Борини и Лаксалт од клупа да влезат, а тоа у најмала рака е смешно, општ хаос од смеа ќе настане на стадион коа ќе бркаме резултат со нив ко опции.

Фала курцу 3 победи у низа, ме боли кур какви се, очајно ни требаа.

Бакајоко не знам зашо по дифолт се критикува, последниве две утакмици е и повеќе од солиден, смирен на топка, освојува доста топки, дава океј пасови напред, не знам шо поеќе очекувате од него.

BREAKING: Arsene Wenger has reached an agreement with AC Milan to replace Gattuso.

Според @sportbible
[emoji835]️[emoji837]a15ad469eed7c94c37ebe57497ee5470.jpeg

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

BREAKING: Arsene Wenger has reached an agreement with AC Milan to replace Gattuso.

Според @sportbible
[emoji835]️[emoji837]Прегледај го приврзокот 199138

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
BREAKING: Arséne Wenger will replace Gennaro Gattuso and become AC Milan's next coach as per the reliable France Football.

Венга и Ќелавицата
C-658VsXoAo3ovC.jpg

А што се чудиш после оној од Арсенал што дојде?
Ако е официјално ќе и почнат шпекулации за во јануари за доаѓање на Ремзи и Фабрегас, а на лето за еден автобус полн со деца од Франција. [emoji16]

Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk

4-то место загарантирано ќе биде!

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Изгледа ќе земат уште еден дефанзивец поради повредата на Калдара. Досега се пишува за Бенатија и Савич. Првиот ми е пореално, затоа што не е задоволен од минутажата и демек побарал трансфер во јануари, а нашите можат да го земат на позајмица и право на откуп од некои си 15 мил. Лошо е што се повредува и пак ќе го гледаме Запата.

Мислам дека ќе оди по бод, не очекувам победа и ќе се чуваат за дербито.
На клупа играчи кои ако влезат во игра нема да направат некоја голема разлика.

Lucas Biglia out for 4 months...

Најважниот играч од среден ред од почетокот на сезоната.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom