Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Сегa е вистинскиoт мoмент зa кaмбек нa Мoнтoливo.:zloo:
Бaкaјoкo е влезен вo јaкa фoрмa плус гo имaме и импресивниoт Бертoлaчи нa клупa,тaкa дa мислaм декa немa пoтребa зa пaникa.

Спoред рoстерoт штo гo имaме мислaм декa требa дa се прoбa 4-2-3-1 нo Гaтузo незнaм дaли имa тaктички кaпaцитет зa дa јa спрoведе oвaa фoрмaциa.
Негoвиoт тренерски идoл Анчелoти смени 4-4-2 и јa пoдoбри игрaтa нa Нaпoли,Гaтузo гo прaви истoтo нo мислaм декa немa кoнкретнa зaмислa кaкo дa јa пoдoбри игрaтa нa Милaн.Гo ценaм мнoгу Гaтузo и мислaм декa мнoгу се труди нo сметaм декa немa кaпaцитет.Се нaдевaм декa ме сум вo прaвo.

Ne veruvam deka bi probal Gatuzo..

Sega protiv Udinese ke bide tesko, isto so Juve doma..Udinese ne se losi sezonava.
Не се којзнае каква екипа, а со години ни земаат бодови и играат како да е последен натпревар. И утре ако земат тоа ќе биде, само поради големиот број повредени и неспремни играчи од кај нас. Во декември нашите имаат полесни натпревари кои мора да ги добијат и очекувам да соберат повеќе бодови за разлика од овој месец со многу повредени играчи и потешки натпревари.

Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk

Не се којзнае каква екипа, а со години ни земаат бодови и играат како да е последен натпревар. И утре ако земат тоа ќе биде, само поради големиот број повредени и неспремни играчи од кај нас. Во декември нашите имаат полесни натпревари кои мора да ги добијат и очекувам да соберат повеќе бодови за разлика од овој месец со многу повредени играчи и потешки натпревари.

Napad imaat dobar i ne igraat loso kolku sto gi glesav sezonava. Lazanjata ke ni butne nekoj sigurno..

Montolivo e povikan za utre :D

Napad imaat dobar i ne igraat loso kolku sto gi glesav sezonava. Lazanjata ke ni butne nekoj sigurno..

Џек,Хaкaн и Биглиa се aут,Кесие истo тaкa пoвреден нo ке мoрa дa игрa,зaтoa Мoнтoливo дoaгa нaпoмoш.
Мислaм декa Де Пaул ке ни прaви пoвеке прoблеми.

Утре е многу битно да освоиме 3 бода, по секоја цена, едноставно немаме право на кикс иако имаме премногу проблеми со повреди.

Очигледно е дека ќе играме 442, немаме баш некоја друга опција со оглед на тоа дека Џек, Хакан и Биглиа се повредени а и Кеси мислам дека не е повикан.
За жал ќе мораме да го гледаме Абате па и не дај боже ако игра и Монтоливо мада според мене Бертолачи ќе добие шанса пред него сигурно.

Мора Игуаин да си ја покаже класата и искуството утре и да освоиме 3 бода, а ич кур не ме боли каков гол ќе даеме.

Утре е многу битно да освоиме 3 бода, по секоја цена, едноставно немаме право на кикс иако имаме премногу проблеми со повреди.

Очигледно е дека ќе играме 442, немаме баш некоја друга опција со оглед на тоа дека Џек, Хакан и Биглиа се повредени а и Кеси мислам дека не е повикан.
За жал ќе мораме да го гледаме Абате па и не дај боже ако игра и Монтоливо мада според мене Бертолачи ќе добие шанса пред него сигурно.

Мора Игуаин да си ја покаже класата и искуството утре и да освоиме 3 бода, а ич кур не ме боли каков гол ќе даеме.

Kessie sigurno kje igra posto nema druga opcija za nego..zaedno so Bakayoko, Laxalt levo i Suso desno krilo..drugo nema.

Abate ke igra nema druga, Conti igrase vo petokot za Primavera okolu 60 minuti ako ne se lazam.

6 месеци позајмица плус опција за уште една година ако играат ЛШ.

[DOUBLEPOST=1541355262][/DOUBLEPOST]

Против нас секогаш играат како да е последен натпревар и којзнае колку да им се важни тие бодови.
4 порази и едно реми во последните 5 натпревари и по моменталната форма се на дното заедно со Емполи и Киево, ама ова гостување ни е како дерби во кое не е важна формата. :LOL:

Последно уредено:
Беланова глеам на клупа е, би сакал да добие минутажа ако има Гатузо муда и ако имамо добар резултат... или најдобра опција да се повреди и Аботот!!

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Сигурен и тој е некој нов Де Шиљо или Калабрија.

Сигурен и тој е некој нов Де Шиљо или Калабрија.

Одо, Дармиан, Абате, Шиљо, Калабрија... пиздаму матер еден ќе се погоди, редно е [emoji16] Све пропали од школава ни се [emoji16]

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Кој кур воа Запата прва постава

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom