Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Оној Рисо е агент и на Папу Гомез, а Басели е трансфер желба уште од 2014 година. :D
Ако е дојден за преговори тогаш од сите просеци Басели би бил најдобар избор, не е тоа што ни треба ама е голем апгрејд на клупата.

Milan have booked a medical for tomorrow at La Madonnina clinic, according to Calciomercato.com
мистер Х

... Пароло [emoji23]
ebe581fc15eb234f4bbe933f20601943.jpg

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Според Ди Марцио нашето меркато е завршено, ќе имало само продавање и тоа небитни играчи ко Маури и Вергара на пример

Како што почна трансфер пазарот со казни добро е што и овие ги земаа, ама пак не завршено со средниот ред. Ништо посебно од минатата сезона, а и немаат играчи кои клупа ќе направат разлика. Ќе влезат само колку да се каже дека е направена измена, а и овие како Бонавентура ќе ги трпиме цела сезона.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Завршен е транафер пазарот за Милан. Така напишаа и на web страната. Со оглед на тоа како ни тргна со казни со све ова испадна супер меркато. Фали тој играч во средина ама сеа тоа е. Подобар состав од прошла сезона иаме плус иаме повеќе опции на крилата нешто што ни фалеше многу.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

ocenka (5 do 10) mislam deka 7.5 zasluzuva preodniot rok..pojaki sme od lani,ama i drugite(osven napoli) se pojaki

Да беше Галијани уште у Милан, Маркизио ќе беше у Мадонина сега на лекарски :icon_lol:

Ако останат вака му ебавмо мајката, средината потенка од лани, кур мој ќе влеземо у топ 4 па Гонзало и 45 гола дал

Овие од бличер репорт са полоши од порталиве македонски

IMG_20180817_132830.png

Подобри сме од лани само не смеат истата грешка ко со Монтела да ја напраат. Доколку гатузо има лоши резултати не смее долго да се чува.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Gabriel i Vergara si otidoa najverovatno do kraj uste nekoj nebiten kje si otide i toa e toa..cudno ke e ako Bertolaci ostane samo nemame dovolno igraci vo sredina da bi go prodale.

39454330_1427732280663770_4174573856545046528_n.jpg

Мора еден ваков трансфер ко Лаксалт, аманет од Галијани е ова.
Ако игра како што играше на светското, немате гајле. Многу ја има подигнато играта. Одличен играч е сега, според мене.

Штета за СМС другово лето сигруно ќе иде у друг клуб, али барем пробаа. Со него имавме реално тим за топ 4, сега ќе биде потешко али ќе видиме. Ако Наполи се посерат ( а најверојатно ќе се посерат) и Лацио паднат малце би требало да бидеме 4ти. Одлучувачка сезона за Гатузо сега има боље тим од лани, имаше цело лето да ги спрема ако не направи нешто ќе мора да лета.
Како и да е одма се виде разлика од Леонардо до оние другине двајца, за 20 дена добри трансфери и плус сме у ФФП лимит. Малдини исто така би требало до другава сезона да се ухода така барем имаме стабилен менаџмент ако ништо друго.
Очекувам и поише од Сусо сезонава или ќе стане играчиште или ќе си остане добар ирач али не и за повисоки дострели. Одбраната ни е топ, за 2 - 3 сезони би требало да имаме најдобра у лига, среден ред ни фали очајно креативност, нападот Игуаин ќе искине али се ќе биде оставено на него така да ќе биде тешко.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom