Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Не видов дека негде изјавил он лично такво нешто, ама како и да е, после оноа летоска за мене не е ни фудбалер на Милан. Ако сака нека си оди ако не- не мора, сеедно ми е.

Лошо е што ова не е добар сигнал за клубот општо, за проблмите со УЕФА и општо контраверзите на Кинезиве. Може да е Милан брод што тоне а стаорците како Раиола секогаш први си бегаат.

Сегa Скaј Итaлијa сoпштувa декa немaлo зaкaни oд супер менaџерoт и Гaтузo изјaвил декa немaлo прoблеми сo мaлиoт,нo дoкoлку имaлo М и Ф ке гo решеле.
Нo сегa излезе другa шпекулaцијa a тoa е декa Рoнaлдo им предлoжил нa Реaл дa гo купaт А.Силвa вo Јaнуaри.

Сегa Скaј Итaлијa сoпштувa декa немaлo зaкaни oд супер менaџерoт и Гaтузo изјaвил декa немaлo прoблеми сo мaлиoт,нo дoкoлку имaлo М и Ф ке гo решеле.
Нo сегa излезе другa шпекулaцијa a тoa е декa Рoнaлдo им предлoжил нa Реaл дa гo купaт А.Силвa вo Јaнуaри.

Na krajot se guskaa so nego..i samiot znae kako mislel Gatuzo i da go izjavil toa..toa veke nekoe vreme e demek Real go sakale..moze trampa so Modric :)

Ako Реал е спремен да ја плати истата сума за Силва која ја плати Милсн, ја ќе го носим на аеродром на ушка !!
Со другар му Роналдо нека си разменуваат гелови за коса и нека се сликаат за на инстаграм[DOUBLEPOST=1513191753][/DOUBLEPOST]Нашите уствари не ставиле клаузула у договорот, то ес не ја пријавиле.
И тоа највише го напиздило Раиола, иако начелно било договорено истата да биде 40 мил ако не се пласираме у ЛШ, и 70 ако се пласираме.

Свињата ја преебале, а овој дознал тек сеа 4 месеци у сезона :icon_lol:
Ти ебам супер агентот :icon_mrgr:

Али по се изгледа ќе го продадат малиот у Јануар за мир у куќа, али може да бараат колку сакаат кеш пошто нема клаузула :pos:

Ако се паметни нашите сега да го бапнат на ПСЖ, али не за кеш него за 2-3 играчи што им се вишок, а нас многу добро би ни дошле.

На пример некој пакет од еден од голманите нивни, ја би земал било кој, Трап го сакав уште у Германија кој беше и Дракслер, или Лукас и Пасторе

Ионака на лето ако нема да се пласираат у ЛШ а нема, нема да имаат пари за трошење и ќе мора секако да продаваат за да купуваат, боље вака обави тоа сеа, плус на лето може Уефа и бан да ни бапне
:icon_mrgr::icon_mrgr:

Последно уредено:
bc48a0dc7084caf307153ad484cee9d0-31496-1513195447.jpeg

пукнала тиквата и со курва суд. ВО слободен превод прозван е и брат му како паразит и му порачуваат да си оди пошто трпението е завршено.

Чао и мило ми беше
24993503_1378229155639507_1379980470792093618_n.png

Боничи тука као му давал подршка

Milan's Ultra group Curva Sud have chanted "Donnarumma piece of sh**" during the warm-up.

на која спортклуб ја даваат?

SK HD !!

Раиола изјавил дека Донарума бил морално злоставуван (незнам како би превел подруго moral abuse) од страна на Милан, со тоа што не ја ставиле клаузулата у договорот.

Паролата у превод би била,
Морално злоставување, 6 милиони годишно и потпишување на братот паразит ??
Сега иди, нашето трпение заврши !

Нека малку му е, нека го продадат уште одма у Јануар, голман е бар најлесно да се промени.
Ене Јуве се спрема Буфон да го замени со Шчешни :icon_lol:

Така да за 60-70 милиони или како што пишав погоре за некој играч у размена нека го дадат у ПСЖ уште утре, нека не чекаат до Јануар.

ПСЖ најверојатно ќе го земе Облак и ќе им шитне 2-3 играчи за него.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

24993503_1378229155639507_1379980470792093618_n.png

Боничи тука као му давал подршка
Нека фаќаат патот заедно,да се растерети платен список и онака нивниот придонес е 0....најбоље играчи полусезонава кога ти се Монтоливо и фаинг Кутроне од школа се е јасно...

Најдобро за сите да се изгуби малиов,кога веќе нема муда да го избрка свињата готово е,и онака после сите оние пиздарии летото тешко дека некој фан на Милан има и минимална почит за него веќе.

А што фаќа детиштево ваков агент кога не му држи газот од реакциите од коментарите на Раиола?

Никој играч не е поголем од клубот, нека фаќа магла и да не го гледам веќе преку курац у тешки филмови испопаѓаа играчиштата големи све да ви јебем и брат ти и сестра ти и дебелио :D

Иначе денеска како изигра Калабрија незнам дали некој ке му го земе местото, моментално немаме подобар на таа страна од него,во многу сигурен и стабилен играч прераснува, за Малдини шо ојде во Јуве го има измислено фудбало :P

И да Кутроне>Силва моментално, ма кој шо сака нека говоре. Силва денеска 2 паса не погоди, премногу солирање, 100% шанси не додава се гледа има голема желба за гол ама мора уште ноогу да работи а не селфиња по инстаграм.

1/4 финале со Интерот уфуф лаганица а :D :D :angel:

А што фаќа детиштево ваков агент кога не му држи газот од реакциите од коментарите на Раиола?

Ја тоа само немоем да разберем, овој свињата јаде гомна, малиов збор не кажуе и само плаче после по реакциите на навивачите.

Ја тоа само немоем да разберем, овој свињата јаде гомна, малиов збор не кажуе и само плаче после по реакциите на навивачите.
Тоа зборам, ако си земаш при срце се што ќе каже маса на народ, подобро не се фаќај со змии како Раиола и Мендеш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom