Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе доста само хејташ све тебе некој не ти чини... Што сакаш да прае, да влезе на терен да ги расшамара? Ете го извади Абате го стае Кутроне.. што е уплашен, среќа па ти знаеш мн физика и можеш да те земе дома часој да му држиш.Koj го гледам Гатузо добивам сосема обратна слика од тоа што беше као играч.
Као некое пиченце ми е, уплашен, кој ќе го видиш грев те фаќа.
Залутан поглед, ко да не испрашување по физика а незнае ни прв њутнов закон.
и пази од новиве најдобри партии пружа факинг Боринитолкави пари за фудбалери и пак утакмиците да ги решава Бонавнтура донсен “колку да попуни’’ за 7милиони пред 4 години. Па пичка му матерна, коа ќе ми текне дека летоска не му даваа капитнска лента пошто немало да има минутажа ради ѕвездите.![]()
Среќa штo гo шитнaa Кристaнте вo Бенфикa пa сo тие пaри гo купиa Џек,инaку ништo немaше дa биде oд тoa.толкави пари за фудбалери и пак утакмиците да ги решава Бонавнтура донсен “колку да попуни’’ за 7милиони пред 4 години. Па пичка му матерна, коа ќе ми текне дека летоска не му даваа капитнска лента пошто немало да има минутажа ради ѕвездите.![]()