Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Додека ставате капитени од ракав нема да ве биде, нема ништо полошо за атмосфера во тимот на некој нов да му дадеш капитенска лента, ај некако Бонучи, али па Биља со што заслужил да биде капитен на еден Милан ваљда ќе остане прашање што ќе не мачи.

IMG_20171024_102239.jpg[DOUBLEPOST=1508875105][/DOUBLEPOST]Bonaventura should remain on the sidelines for between two to three weeks, according to the club’s medical report

Montella: "The results and our standing in the league are bad, but I don't see so many teams playing much better than us"
Montella: "The team cohesion is fine. The last three results have been negative but the team has performed well"

И јaс сaкaм oд дрoгaтa штo јa земa тренерoв.

Последно уредено:
Milan CCO Lorenzo Giorgetti: “We’re negotiating with a big technical brand that’s worthy of the 2nd most decorated club in the world.”

We’ll embark on a new path with a new partner able to better exploit the strength of the Rossoneri brand on the Asian markets, and especially China

“The financial details will be announced along with the new agreement, but what I can say is that the figures published by some media agencies don’t really correspond to the truth, in that they say the new agreement would be worse than the current one.”

Ако не е некоја кинеска компанија као Анта или Ли-Нинг еве ве !!
Евентуално Андер Армор, пошто они многу се пробијаа на азиски пазар у последно време !!

OFFICIAL MILAN XI vs Chievo.
Donnarumma; Musacchio, Romagnoli, Ricardo Rodriguez; Calabria, Kessiè, Biglia, Borini; Suso, Calhanoglu; Kalinic. :гомце:

3-4-3
или
4-4-2
од будалата зависи....

пред да го видим составов бев убеден дека ќе ги згазимо, мислев напред ќе бидат Чаканоглу со Силва и Сусо... ама сеа коа ги видов Борини и Калинич искрено добив желба да изгубимо и да си ебе мајката Монтела конечно... и тоа убоо да изгубимо да нема изговори со црвен картон, или како среќата не била на наша страна...

Додека ставате капитени од ракав нема да ве биде, нема ништо полошо за атмосфера во тимот на некој нов да му дадеш капитенска лента, ај некако Бонучи, али па Биља со што заслужил да биде капитен на еден Милан ваљда ќе остане прашање што ќе не мачи.

Со Forza Lazio шо го кажа ко го застанаја навивачиве од Милан кога пристигнуваше во Casa Milan.

Освен Бонавентура друг никој ама никој ни заслужуе ни па има лица да ја носи капитенската лента... добро и Абате како еден од постарите (не ми се веруе дека го пишав ова ама ај)

Инаку имате приметено доста утакмици Монтела ги нема стаено у игра ни Абате ни Монтоливо... сигурно има нешто

25 милионски напаѓач што не знае топка да прими и смири. [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Sent from my SM-A510F using Tapatalk[DOUBLEPOST=1508959586][/DOUBLEPOST]Цела среќа СУсо знае некогаш шут да погоди. Играта очобол без идеа никаква.

Последно уредено од модератор:
Ете Сусо кј си има најдобри партии а паметниот го играше среде, шпиц, полушпиц... среќа па му текна лани на која позиција играше...
Калинич дух, Борини изгледа најубоо му лежи од Калабрија позицијата овде ептен врска нема!

Игра лоша, акција никаква... све просек, исто ко и лани - моли се на Сусо, а и добро што имамо таков играч што може сам да реши партија.

Освен Бонавентура друг никој ама никој ни заслужуе ни па има лица да ја носи капитенската лента... добро и Абате како еден од постарите (не ми се веруе дека го пишав ова ама ај)

Инаку имате приметено доста утакмици Монтела ги нема стаено у игра ни Абате ни Монтоливо... сигурно има нешто

Мислим дека се повредени двајцата, или беа повредени !!

Сеа има кредит да ги изгуби наредни 10 па нема го избркаат. [emoji23][emoji23]

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom