Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Тоа е кога слушаш други. Демек нив ги избра поради Манџукич, а кај нас ќе си беше првотимец и плус сега ќе си добиеше засилувања.

Биглиа ќе пристигне 19:30 и после тоа заедно на вечера со Бонучи и Фасоне. Да беше Галијани се уште ќе идеше по вечери со агентот на Биглиа. :icon_mrgr:
Da bese Galiani,so potpisuvanjeto na permanenten dogovor na Mati Frrnandez i prodolzuvanjeto na dogovorot so Donnaruma ke bese zavrsen preodniot rok(so posebno zafaluvanje na El presidente za naporite vlozeni za gorenavedenite )

Тоа е кога слушаш други. Демек нив ги избра поради Манџукич, а кај нас ќе си беше првотимец и плус сега ќе си добиеше засилувања.

Биглиа ќе пристигне 19:30 и после тоа заедно на вечера со Бонучи и Фасоне. Да беше Галијани се уште ќе идеше по вечери со агентот на Биглиа. :icon_mrgr:

Реално гледано не ни имавме пари да го платиме со оглед на тоа дека се тегневме со Соса,Густаво и Лападула минатото лето и вкупно за трошење имавме 30м евра.

Тотално небитно сеа, нека си тера кариера дечкото кај му душа сака додека нас во овие моменти не чека луд месец :Д

Го земаа на две рати...

Читам има и некои фанови кои не се задоволни од одлуката Бонучи да биде капитен. Изгледа заборавија дека капитенската лента ја имаат носено Мунтари и Бонера. :D

Кaквa дрскoст нa нoвaтa упрaвa,ке му јa oдземaт кaпитенскaтa лентa нa Мoнтoливo зa дa му јa дaдaт нa некoј биaнкoнер.Дa oстaнеше стaрaтa упрaвa немaше ни дa дoзвoли вaквo нерaзумнo трoшење пaри зa еден игрaч.Зa четири пaти пoмaлку пaри ке гo врaтеa Ачерби,кoј игрa вo живoтнa фoрмa и ке ги дoнесеa Мунoз кoј еднo време вaжеше зa нaјпреспективен млaд Аргентински дефaнзивец и Де Мaиo кoј сo Андерлех лaни дoдекa беше нa пoзaјмицa јa oсвoи Белгискaтa лигa.
Нo тoa е тoa,стaрие келaвици беa виртуoзи и пoим зa фудбaлскo менaџирaње и oд aвиoн се гледa декa Фaсoне и Мирaбели ни мaлку не им се дoрaснaти нa стaрите вoлци.

Си се штипат за образите со @курајбер некаде ! :X3::X3:

раскинавме, не издржа, не е правата жена за мене :icon_lol:

и ја мислам дека не треба да е капитен и дека лентата треба да е кај Бонавентура ама со оглед на тоа дека можно е Бонавентура на клупа да седи прашање е колку ќе биде реално тоа, а во хиерархијата Бонучи е најстар и најголемо име така да јасно е.

Бонучи покрај тоа што е одлична прилика и се добива стварно добар штопер, исто така е и јак гест на курчење и демонстрација на моќ. После ова веќе влоговите се многу високи за сезонава и секој кикс ќе има многу јако ехо. Со други зборови нејќам да сум во кожа на Монтела сезонава. Сега он е на потег и мора да испорача, пошто ова е најважна сезона во поновава историја на Милан. Ако не се почне со пласман во ЛШ , добар скор во дербињата и полуфинале во УЕФА, ќе биде бајаги лошо понатака во наредните години
Јас секогаш размотрувам лоши сценарија, ама ако оваа сезона не се заврши со најмалце горните цели ризикуваме да станеме Интер со потрошени вреќи пари и нула успеси.

Ако се додаде и евентуален трансфер на Белоти или Аубемејанг што мене сега ми изгледа многу остварливо, нема да има крај на очекувањата и просторот за грешки ќе биде уште помал.

Биља го донеле, ама он е капитен на Лацио, а тоа е редовна пракса да се носи од Неста навака:icon_lol:[DOUBLEPOST=1500049322][/DOUBLEPOST]
Toj buljasot sednal na boemska cica kako sunger i nikogo ne poznava. Paul Gaskonj propo

Sent from my iPhone using Tapatalk

рани лечев на дну чаше :(

Далеко си од фудбало ако го споредуваш Ачерби со Топ 5 дефанзивец у свето!

Патам веќе 5-6 години од Запата Палета и трауми имам и кошмари

Премногу нови играчи за еден преоден рок не сме навикнани на ова , уште не ми се верува за Бонучи хаха одлична работа од Мирабели и Фасоне незнам за овие двајца немам коментар баш ваков играч ни фалеше во одбрана лидер и комотно може да му ја дадат капитенската трака :D ке имаме коска одбрана плус Донарума .... само мора да се жртвува еден од Бонавентура и Сусо ако играме 3-4-3 или 3-5-2 ама ако има резултати и двајцата нека бидат седнати на клупа само да се победува.

Јас мислам дека тука ке заврше трансфер пазарот ногу ке биде уште еден шпиц како Аубемејанг или Белоти.....

Мислaм декa скoрo пишaв,сегa oгрoмен,oгрoмен притисoк зa Мoнтелa,сo мнoгу нoви игрaчи дa јa прoнaјде дoбитнaтa фoрмaцијa и елaн вo тимoт, зa дa пoчне oвoј тим дa пoбедувa.

Bogami ke ima golem pritisok uste na pocetok na sezona,posle site zasiluvanja Montela e na golem ispit sve toa da voigra zaedno!! Ovie site sto ste anti Milan odvaj ke cekaat mal kiks za da palat atmosfera,da bideme realni jas uspeh gledam 2ro ili 3ro mesto se nadole ke bide kloca za Montela.Za skudeto e rano uste,so tek na vreme,ama Kinezive uste prv preoden rok frlija dosta pari pa ponataka so vlez vo liga na sampioni ocekuvam i golemi iminja na San Siro od tipot na Bonucci ! Samo se mislam dali ke zememe uste eden napagjac?!? Niang kloca,Lapadula isto a verojatno i Bacca,taka eden od Belotti ili Auba lapame za plus kurcenje i diganje fama

Со уште еден напаѓач, и кога ќе го исчистиме губрето, ако останат Бонаветура и Сусо ќе имаме играчи за 2 формации и солидна клупа. Ако се уиграат добро и ако се поклопат коцките зошо да не се надеваме и бориме за тутула. Меѓутоа и јас сум задоволен со 2-3 место. Бравос за управата како работат на трансфер пазаров свака му част!

Bogami ke ima golem pritisok uste na pocetok na sezona,posle site zasiluvanja Montela e na golem ispit sve toa da voigra zaedno!! Ovie site sto ste anti Milan odvaj ke cekaat mal kiks za da palat atmosfera,da bideme realni jas uspeh gledam 2ro ili 3ro mesto se nadole ke bide kloca za Montela.Za skudeto e rano uste,so tek na vreme,ama Kinezive uste prv preoden rok frlija dosta pari pa ponataka so vlez vo liga na sampioni ocekuvam i golemi iminja na San Siro od tipot na Bonucci ! Samo se mislam dali ke zememe uste eden napagjac?!? Niang kloca,Lapadula isto a verojatno i Bacca,taka eden od Belotti ili Auba lapame za plus kurcenje i diganje fama
Лападула мислам дека веќе е договорен во Џеноа на позајмица со откуп за 11 милиони

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom