Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Почна да се збира сфе шо Ачерби, Констант, Закардо, Матри, Мезбах, Антонини и компанија избркаа од фан клубов :icon_lol::icon_lol:

У моја одбрана ја си читав се редовно само што немав што да додадам на веќе кажаното :D
(Особено после секоја утакмица)[DOUBLEPOST=1500012178][/DOUBLEPOST]Наводно ќе сме ја плаќале клаузулата за Белоти, 100 милки.

https://twitter.com/SkyKaveh/status/885498380419465217

Последно уредено:
AC Milan are ready to pay €80M for Torino striker Andrea Belotti.

However La Stampa claims that Milan's newest offer is €55-60m + Niang & Paletta.

€3.5m/yr + bonuses for the player.

Ама 100 милионски играч нема шанси да зема плата под 5 мил. Муабети од темата од фудбалски трансфери.

Последно уредено:
А па медиумиве форсираат сеа ќе му ја даеле капитенската трака на Бонучи. Па фала богу бе, кој да биде капитен друг? Старите капитени сеа клупа ќе греат во најбољи случај.
Тие жените сеа би му ги дале на Бонучи, а не траката.

Али Абате со наочарата ми е врв. Тој копук беше мува без глава коа беше читав, тек сеа не знае кај тера и сеа баш му одговара името: БРЗИ. Се надевам дека Конти може да изигра 40 утакмици сезонава, за да не го глеам тоа ќоро копиле више збогтиса и богу и народу.

Имам апдејт за врв на летото и пушење. Освен Бонучи и Белоти (за кого се појавија информации дека сме спремни да понудиме 60че плус црното копиле и косатото небитно копиле), ВРВ на летото ќе биде денеска на ждрепка Милан да падне со Ѕвезда. Е тогаш, резервишем карту још данас, правимо фешту ту на фан клубу и има да дам блоуџаб самом себи и да паднем у делиријум. И не тражите мене једно 2-3 месеца.

UPDATE:

Ништо од делириумот другови.

Можни противници на Милан:
CSU Craiova (Romania)
Vincente di Kalju-Videoton (andata 0-3)
Vincente di Inter Baku-Fola Esch (andata 1-0)
Vincente di Valletta-Utrecht (andata 0-0)
Vincente di Panionios-Gorica (andata 2-0)
Vincente di Brondby-Vaasa (andata 2-0)

Едино Валета ме плаши и Фола Еш евентуално ако преокрене.

Грциве.. можда е блиску и би се одело, ама ќе не пребијат до смрт тоа лудите навивачи таму.

Последно уредено:
Milan will face Romanian side CSU Craiova in Europa League third preliminary round.

First leg on 27/7: CSU Craiova - Milan in Romania

Second leg on 3/8: Milan - CSU Craiova in Milano

Ovoj prosekov stogo zemavmo od Juve stgnal u Casa Milan. Pokasno ide na medicinski so Biglia zaedno u klinika i utre letaat dvajcata za Kina da se priklucat na timot.

Ne eba kralot marota. Im uvali na Fasone i Mirabeli tezok prosek za fantisticni 40mil na denesniot fudbalski pazar i toa zamislite 30 godini imal :(

A za tie pari zemal world class igrac ko Douglas Kosta sto e :(

Ovoj prosekov stogo zemavmo od Juve stgnal u Casa Milan. Pokasno ide na medicinski so Biglia zaedno u klinika i utre letaat dvajcata za Kina da se priklucat na timot.

Ne eba kralot marota. Im uvali na Fasone i Mirabeli tezok prosek za fantisticni 40mil na denesniot fudbalski pazar i toa zamislite 30 godini imal :(

Зафркаваш се или сериозен си?

Ja prekinav da se zamaram kaj delot "Bonucci himself is pushing for the transfer in Milan"
Абе не си прајте филмои каков црн Бонучи.
Па уште последно некој објавил дека ни Ромањоли немало да биде вклучен него Де Шиљо плус пари.

При здрави прави и пуни со паре Челзи и Компанија, Бонучи кај нас ќе дошол :icon_lol:

Се цепидлачиме со Лотито за Биља месец дена, Бонучи ќе го земале :pos:па и за Де Шиљо и 50 милиони :icon_lol:

Еј ти не смееш да коментираш нишооооо!!

Брееееееееј стварно дојде, у Каса Милан е лудница.
DEshihKW0AEgoQw.jpg:large

Морам малце да успорам филм, и да спадне еуфорија. Треба да имаме помалце очекувања на почетокот, тимов буквално ремонт доби, осим голман цел тим сменивме, дог се уигра може ќе треба малце време.

Пред три месеци некој да ми речеше дека Милан ќе успее да го направи ова што сега го прави, ќе го пратев во лудница...

Ама ова што го прават е 10/10. Секоја чест. Конечно Милан ќе се врати онаму каде му е местото.

Го испотепаа Бонучи, малце фалеше да го извадат од кола :pos:

Кој и да збори што и да збори ваков трансфер период на било кој клуб не памeтам, цел ебан тим го сменија и муабетите дека сме зеле просеци не држи вода зошто од секој тим што сме зеле играчи (без Борини офк) им биле во топ 3 ако не и најдобрите.
Ќе треба време да се уигра тимов ама во секој случај бомба трансфер период ни го продолжија и животот и јазикот (да ни се пушти и нас малце 6-7 години ќутиме више упм) :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom