Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Морам малце да успорам филм, и да спадне еуфорија. Треба да имаме помалце очекувања на почетокот, тимов буквално ремонт доби, осим голман цел тим сменивме, дог се уигра може ќе треба малце време.

Нека рока еуфорија,ја више незнам колку години чекавме на вакво нешто.
C'È L'ABBIAMO NOI
C'È L'ABBIAMO NOI
LEO BONUCCI
C'È L'ABBIAMO NOI

19983419_10154621680456937_7831214622672279006_o.jpg

Spavas li mirno Bred Pit !!

Какви лудаци еј,топ 3 одбранбен играч во свет земаа,итоа згора на се Италијанец,и член на ривал.
Не знам што да кажам освен секоја чест. Ова ги надмина и највлажните фантазии на секој фан на Милан,ова е туркање на граници и поставување стандарди,нешто што го личи тимов,посебно тоа што заслуживме после сите трауми,нервози,шокови,ја би рекол од продажбата на Шева па навака.
Претешко е ваков трансфер да направиш,ова ме потсеќа кога го зедоа Неста,или Манчестер кога го зема Рио Фердинанд....посебно е чувството некако.
Очекувам фановите да го ценат ова и да го срушат рекордот во продадени сезонски карти и посета на утакмиците сезонава во целина.

Биља го земаа исто,ова тотално падна во сенка,очекувано ама од Монтоливо е подобар,ја го сакал Модриќ,ама ова Лето нема шанси. Можат барем со Белоти да ме израдуваат и да почнам со штедење пари за дресови :D

Мене ме плаши @Дим4е шо го нема, имаат ли у Драчево интернет летово?

HAHAHAHA...ova e e nestvarno veke :) Dodjite sad :)[DOUBLEPOST=1500040749][/DOUBLEPOST]IMG_1739.JPG Vaka se povrzuvat nekoi raboti

Последно уредено:
Доаѓањето на Бонучи во Милан очекувам позитивно да влијае и на Ромањоли кој конечно добива класа партнер во одбраната, а ако играме со 4 позади мислам дека и Конти ќе добие ветер во грб со тоа што до него ќе игра искусен, проверен и класа играч.

Биља да не го заборавија на некој аеродром бе ? :D Некако целосно влезе во сенка тој трансфер што е и нормално, но и од него очекувам да биде осетно засилување.

HAHAHAHA...ova e e nestvarno veke :) Dodjite sad :)[DOUBLEPOST=1500040749][/DOUBLEPOST]Прегледај го приврзокот 174249 Vaka se povrzuvat nekoi raboti
Нестварно ако потпишат Белоти или Обамејанг, мора добар партнер на Силва за да бидеме комплетни.

Клупата ни е за никаде, а добар тим мора и добра клупа. Ова може да ни донесе послаби резултати од она што очекуваме. Освен Бонавентура и Сусо нема квалитетен играч. За Сусо повторно шпекулации за трансфер во Тотенхем.

DEs0P1iXsAAGHjj.jpg
:icon_lol:

dtgcesR.gif

Незнам дали сте свесни, ама ако се донесе уште еден топ напаѓач би се надминал рекордот на Реал за највеќе потрошени пари во едно лето (Кога ги земаа Кака и Роналдо). Ама немаат пари кинезите, раиола така кажа, никој не му ги знае канцелариите на Ли, Интер нејќат да се поздрават со него испод чест им е на Сунинг, нејќат да се брукаат....

Трансферот ме потсети на денот кога потпиша Неста. Постар е ама играч со големо искуство и лидер.
Разлика е што сега се веќе знае дека денес доаѓа, а не како тогаш поминуваш покрај трафика и во спортски весник со големи букви Неста во Милан. :D

Оној Пјаца што не одби сега нека заврши во Фиорентина. :coffee:

Трансферот ме потсети на денот кога потпиша Неста. Постар е ама играч со големо искуство и лидер.
Разлика е што сега се веќе знае дека денес доаѓа, а не како тогаш поминуваш покрај трафика и во спортски весник со големи букви Неста во Милан. :D

Оној Пјаца што не одби сега нека заврши во Фиорентина. :coffee:
e toa za Pjaca bese mnogu bolno jbg.ama i sam se zaeba,mozebi ke imase poinakva sudbina

e toa za Pjaca bese mnogu bolno jbg.ama i sam se zaeba,mozebi ke imase poinakva sudbina
Тоа е кога слушаш други. Демек нив ги избра поради Манџукич, а кај нас ќе си беше првотимец и плус сега ќе си добиеше засилувања.

Биглиа ќе пристигне 19:30 и после тоа заедно на вечера со Бонучи и Фасоне. Да беше Галијани се уште ќе идеше по вечери со агентот на Биглиа. :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom