Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Подобро Форсберг него ли Кемпл

Кур не ме боли,смрди на Монтела трансферов,а он ги добива сите играчи што ќе ги посака до сеа,така да осеќам дека ако не испорача борба за титула до полусезона ќе лета ко партал. Ептен ме напизди ова носење на Борини ни еден од тие Нијанг,/Лападула/Бака не ти е продаден плата земаат морони што не знаат да одат а ти носиш точно таква мртва кожа што буквално,ама буквално со ништо нема да го подобри тимот плус во ек ти се преговори за две екстра засилувања што очајно му фалат на тимов,едното од нив е станато митологија више а ти решаваш да носиш сега ваков дебил. Убаво пиша некој вакви играчи за зорт заман што не прават разлика се носат на крај пошто се мртва кожа сегде и секој ќе гледа да се одтараси од нив,до крај на Август уште кој знае кој ќе стане непотребен. Ептен избрзаа,не ми е за 5-6 милиони ама ова се глупи панични потези ала Галијани,нека се приберат.

The arrival of Fabio Borini would not exclude another signing in the attack for Milan.
A meeting between Kalinic's agent and Fiorentina has just ended. The agent requested Fiorentina evaluate offers, in particular Milan's.

Окампос не е откупен, Лападула ќе си оди за 13-15 мил со бонуси, а и Нијанг за отприлика толку. Бака се` уште си чека понуда од Севиља. :cautious:
Тоа се 4ца играчи. Купен е само еден, еве и Борини.
За него ќе видиме каков ќе биде во Италија. Уште еден играч на кој не му требаше повторно враќање во премиер лигата.

Belgian full-back Thomas Foket (22) is currently undergoing a medical with Atalanta.
За утре закажана една средба за Конти, се надевам и последна. :icon_mrgr:

Milan had new contacts with Leverkusen for Çalhanoglu. Milan could close the deal for a figure close to €20m+bonuses.

Поли веќе договорен како слободен играч во Болоња. Тотенхем заинтересирани за Сусо.

Бака можеше да остане, Лападула да остане... ама не Борини ќе не опрае па уште да се нашол за ротација хахха..
Аубамејанг, Мората, Белоти т.е. Андре Силва, Калинич, Борини [emoji23]

Sent from my MI 5 using Tapatalk

На википедија веќе ги има Конти и Чалханоглу како играчи на Милан :D

Медиумите од Бразил пишуваат дека имаме договор со Тијаго Маја за 14 мил евра. Толку му е клаузулата.

Maximilian_Arnold.jpg

You don' say. :D
Овој не е Кампл . Овој е Максимилијан Арнолд од Волфсбург.
Овој е Кампл.
195365.png
[DOUBLEPOST=1498691190][/DOUBLEPOST]
Најверојатно е субјективна ствар на избор, ама јас би го одбрал Берарди пред Бернардески секогаш.

Вториов никогаш не ме убедил дека е 40-50 милионски играч. Ми се чини дека целокупното влијание врз играта на тимот кое го има Берарди е многу поголемо. За таа позиција ми е многу попродуктивен играч. Ми се чини ко појше да трча, појше помага во одбрана, поконкретен е во напад. Ќе речеш не е исто Фиорентина - Сасуоло, ама јас го имав тој впечаток и за игрите во репрезентација заедно коа беа. Уствари мислам дека и бројките, статистиката им го покажуваат тоа.

Следно, Сусо и Берарди се десни крила. Бернардески, природно е лево.

Ќе покаже времето, двајцата се перспективни, ама мислам дека Берарди ќе биде покорисен играч. Освен ако не се усере со некој глуп трансфер, во Тотенхем рецимо. Или Интер. :icon_mrgr:
У Интер кој не се посрал (освен тие што ги донесе Мурињо) ?

Последно уредено:
DDeTE-GXcAA6_rb.jpg:large

Таа одлучност,тој поглед,жеден за титули,крвна освета,влез во еу и нато.....

Изгледа само капитенот ни е сигурица,другово све е стабилно ко заев. Нека седи шо кур,да можеа и од последниот тумор на галијани да се одтарасат соса ама не прифаќа гнидата враќање во турција. Поли за безпари потпишал 4 годишен со Болоња,цц рано е за резимирање ама какви играчи играа(Т) во Милан не е за верување. Треба Милан да им плаќа да си идат.
Палета бил на излезна врата и можно е да е заменет со Кјаер,ја овој од Палермо кога играше го сакав во тим исто ко Перин,толку многу тимови смени мислев 33 има он 28 да бил,нека дое,од Запата и Палета е каде каде боље.

Биља не иде,ја зацапале со пациентите,лолито ментолот бара 20 и нешто милиони за 31 годишен играч што има година до крај на договор....будала е он ако не продолжи договор ќе го остави на клупа. Тиаго Маија (?) им бил понуден за 14мил нашиве сметаат дека е превара од играч,мада мене ми е чудно во Милан да нема барем еден бразилец,квалитетен нормално не родриго ели.

Најлошо од се е што контињерот ќе биде донесен најверојатно,пичка им матер ако го донесат,знам дека треба да се мисли со мозок,дека боље ќе биде да се растерети Силва со некој докажан партнер што е проверен во лигава дека ќе дае некои 15-20 гола,ама пак,не го можам,гомно екс југословенско. Ќе им купи куров дрес од факинг калиниќ. Тоа ќе го исклучи Белоти од комбинација,перењето мозок за носење на супер ѕвезда нема да се оствари,бар не ова Лето.

Конти и денес не го носат,вакви долги преговори знаете како мерачки се распаѓаат итоа баш кога е повлечи потегни за милион два,а можеше да не го купат гол машината и сеа ќе си слеташе директно во Милано Конти. цц ептен ја задудлаа ене го кај е Понеделник.

За 2-3 мил колку што е разликата нека им ги дадат тие 30% од идна продажба на Петања и нека шетаат. Сеедно е дали денес или понеделник и така му следува одмор и покасно би дошол на подготовки.

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

Овој не е Кампл . Овој е Максимилијан Арнолд од Волфсбург.
Овој е Кампл.
195365.png
[DOUBLEPOST=1498691190][/DOUBLEPOST]
У Интер кој не се посрал (освен тие што ги донесе Мурињо) ?
Znam koj e Kampl, koj e Arnold, ne go razbra komentarov nvm :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom