Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На википедија и Меси можеш го напраиш играч на Милан.На википедија веќе ги има Конти и Чалханоглу како играчи на Милан![]()
Ок.На википедија и Меси можеш го напраиш играч на Милан.
Овој не е Кампл . Овој е Максимилијан Арнолд од Волфсбург.![]()
You don' say.![]()
У Интер кој не се посрал (освен тие што ги донесе Мурињо) ?Најверојатно е субјективна ствар на избор, ама јас би го одбрал Берарди пред Бернардески секогаш.
Вториов никогаш не ме убедил дека е 40-50 милионски играч. Ми се чини дека целокупното влијание врз играта на тимот кое го има Берарди е многу поголемо. За таа позиција ми е многу попродуктивен играч. Ми се чини ко појше да трча, појше помага во одбрана, поконкретен е во напад. Ќе речеш не е исто Фиорентина - Сасуоло, ама јас го имав тој впечаток и за игрите во репрезентација заедно коа беа. Уствари мислам дека и бројките, статистиката им го покажуваат тоа.
Следно, Сусо и Берарди се десни крила. Бернардески, природно е лево.
Ќе покаже времето, двајцата се перспективни, ама мислам дека Берарди ќе биде покорисен играч. Освен ако не се усере со некој глуп трансфер, во Тотенхем рецимо. Или Интер.![]()
Znam koj e Kampl, koj e Arnold, ne go razbra komentarov nvmОвој не е Кампл . Овој е Максимилијан Арнолд од Волфсбург.
Овој е Кампл.
[DOUBLEPOST=1498691190][/DOUBLEPOST]![]()
У Интер кој не се посрал (освен тие што ги донесе Мурињо) ?