Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ајде сега понуда за Роналдо
Хахахахахаххахаха еси ми добар :D
Имаш соопштение од официјалната на англиски Болтон дека нема да тргаат по Роналдо па ете ни ја шансата.

Хахахахахаххахаха еси ми добар :D
Имаш соопштение од официјалната на англиски Болтон дека нема да тргаат по Роналдо па ете ни ја шансата.
Тука ја гледам шансата хахах 7цата е слободна[DOUBLEPOST=1497660583][/DOUBLEPOST]Него овој Перин има ли некоја сериозна повреда гледам цела полусезона го нема

Последно уредено:
Или ќе земат двајца голмани како Перин и негова земана во случај на повреда или само еден поскап како Лено.

Добра статистика според минутажата што ја имаше. Просек гол по натпревар. Ако донесат некој скап напаѓач како Белоти, тогаш Лападула нема потреба да остане. И самиот ќе бара трансфер.

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

Отиде фудбалот у неповрат.180 милиони за Роналдо играч шо има 32 години...цццц

Мислиш за анонимец се прави муабет. Дали знаеш што значи Роналдо да го имаш во тим па и на тие години?

Маркетинг, дресови. Кинезите ќе полудеат.

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

Кажи му Столе,нема веќе фудбал во Роналдо,готов е тој пензија.....има среќа што сменивме раководство иначе преку пензиски фонд ќе го лапнеше Галијани.

Златен Сусо...

2 сезони ке изигра докај 34
Столе ништо нека не игра Роналдо тие 2 години , доста ќе биде само 10% од спонзорските договори да идат кај Милан и отплатен ќе биде.

Legenda Milana, Sebastiano Rossi: "Donnarumma, poklanjam ti ovaj potpisani dres kako bi mogao da osetiš kako je to kada sačuvaš sopstvenu mrežu 929 minuta. Nisam siguran da ćeš to moći da ostvariš u Real Madridu."

Вчера Гали денеска Роси... го убија легендеве!
5d670823cc7995186fa0aba82e7b3ec9.jpg

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Гаље му е на Донарума и на Раиола ..ако не ова лето тогаш другото ќе му посреди трансфер во ПСЖ каде ќе зема трилион евра по сезона и овците на број..за 5-6 години после неколку титули во Француското и солидни перформанси(ако го држи здравјето) никој нема да се сеќава на оваа фама,посебно па Милан ако заличи малце на екипа и почни редовно да игра во ЛШ тогаш тотално ќе се заборави

Секако дека никој нема да се сеќава. Секако...

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom