Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Турете му пепел,глупо е да се плачипичкари кажете го како сакате карма,господ,јас го викам енергија,сега ние сме огорчени и чувствуваме лутина и е ептен еднострано тоа чувство,ама кога тогаш таа енергија ќе се врати кај копиљов и свињата итоа дупло,во било која форма и начин,не мора да биде стриктно за фудбал,си наоѓа универзумот баланс,ваквите како свињата еден ден ќе завршат во кеса,а со вакви педерски игри се поблиску е тој ден за него.

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::pos::pos::pos:
Што е тоа погрешно што го прави Раиола за УНИВЕРЗУМОТ да го казни? :pos:

Каква Примавера нека го шитнат таму 30милиони нека си купат некој играч плус, Милан ништо не добива ако Донарума седи на трибини цела сезона

Нианг игра курот [emoji14]

M'Baye Niang koji je pre par meseci otpustio Mina Raiolu kao svog menadžera na svom instagramu objavio je ovu fotku uz komentar: "Mino, a gde mi idemo?
3979f329d93669e4fdae90070027abef.jpg

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Со Конти се одолговлече работата до следна недела....

Перин гледам прва опција е, конечно ќе ми исполнат желбата ако го донесат, уште пред 3-4 сезони се поврзуеше со нас... Друга опција се Лено и Нето! Ама ќе ја средат со Џенова осеќам.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Oд мoжниве oпции и јaс сум зa Перин,нo мaлку ме зaгрижувa oвa сo пoвредите ,вo пoследниве 2 гoдини oтсуствувa пo 5 месеци пoрaди пoвредa.

Oд мoжниве oпции и јaс сум зa Перин,нo мaлку ме зaгрижувa oвa сo пoвредите ,вo пoследниве 2 гoдини oтсуствувa пo 5 месеци пoрaди пoвредa.

Немај гајле за секој случај тука ќе биде GRANDE PLIZZARI!

Според Скај, го договориле Перин.
Ќе платат 7 милиони евра и уште 8 ќе исплачаат зависно колку ќе игра, значи у случај да дојде до нова повреда заштитени се.
На секои 10 натпревари ќе добива рата Џенова.

Ако е ова точно, Фасоне и Мирабели се тешки мадафакери :cuc:

екстра договор направиле..заштита од повреди мене исто ми се допаѓа..иако не ми беше Перин прв избор..тален е само некако ми нема висина за топ голман.

екстра договор направиле..заштита од повреди мене исто ми се допаѓа..иако не ми беше Перин прв избор..тален е само некако ми нема висина за топ голман.

Jer Casillas e Dvometras :cool:

Зошто нема висина? 188см е, а толку е и миленикот на Марли :D

Според Скај и Мората го договоривме. :D Блиску до постигнување на договор и сумата со бонуси нема да е повеќе од 15 мил. Џенова бара 10+5, а ние нудиме 7+8 мил.

Conti's agent: "Conti will not be participating in the training retreat with Atalanta. He wants Milan. His time in Bergamo is over."

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom