Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Торино се распрашувале за Нијанг, Поли, Кучка и Габриел. Овие 4ца во пакет + 70 милиони и да завршиме работа за Белоти. И ќе одам да им го чистам стадионот на Торино година дена бесплатно ако сакаат.

А сеа ако чемо реално, само Бенаси од Торино би го запишал во евиденција. Другото е мех, солидни, ама просечни играчи.

There'll be a big revolution in the new Milan. There aren't many untouchables in this Milan. [GdS]

-Donnarumma is unsellable and will stay even if he doesn't renew

-Gabriel will leave Milan

-Plizzari likely to be sent out on loan

-Everything is open for De Sciglio, but is likely to leave.

-Musacchio will arrive

-Zapata, Paletta and Gomez are all sellable

-Vangioni's future is yet to be determined, while Antonelli will likely leave the club.

-Montella wants to keep Pasalic, and Milan are willing to match an offer Chelsea gets from another club.

-Mati Fernandez future is up in the air. Milan could decide to buy him as Montella really likes and trusts the player.:tapp:

-Poli will leave Milan at the end of the season. Locatelli could be sent out on loan next season.(како што претпоставував)

-Bacca, Ocampos and Honda will leave at the end of the season. Deulofeu and Lapadula have uncertain futures.

Џабе е све ако сака Монтела да задржи фаци ко Пашалич и Мати. Боље нека си оди ако има вакви глупи идеи. И плус не знам зашто би го продавал Гомез. Има огромен потенцијал и за 3 избор е одличен.

Мoментaлнo вo тимoт имa 28 игрaчи,се шпекулирa декa 7 дo 10 игрaчи ке зaминaт(прoдaдени или нa пoзaјмицa),a се спoменувaaт 5 дo 6 игрaчи штo сaкaaт дa ги дoнесaт.Тoгaш екипaтa би јa сoчинувaле oкoлу 25 игрaчи,штo мислaм декa е дoвoлнo,a не кaкo дo сегa штo сме имaле 27 сo 30 пoдпрoсеци вo екипa.

Wolfsburg are ready to accept Milan's conditions (discount on clause) for the transfer of Ricardo Rodriguez. The offer from Milan that Wolfsburg is willing to accept is in the region of €18-18.5M + bonuses.

Milan will wear the 2017/18 home kit against Bologna at the San Siro.

milan-17-18-home-kit-2.jpg

BILD confirm Ricardo Rodriguez is set to join Milan for €18m+€3m bonuses. The agreement between Milan and Wolfsburg for the transfer was reached on Friday night.

Билд е доста веродостоен извор,дај што побрго нека ја завршат работава да не се убаци некој гигант како ПСЖ со астрономска плата и да ни сјебе работа. Кошматаров ќе биде страшно добро отворање на меркатото,после долго време ќе имаме прав играч на таа позиција.

Има шпекулации дека Барселона е заинтересирана.

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

@Uli Hoeneß брате збори, што викаат швабиве, да славимо или рано е ?

@Uli Hoeneß брате збори, што викаат швабиве, да славимо или рано е ?

Билд објавија дека сте се договориле и со Волфзбург за 18 мил.евра + 3 мил.евра бонуси. Пред една недела и агентите негови се видени во Милано кога веќе почнаа да објавуваат некои италијански медиуми и германски Кикер дека сте договорени со играчот.
Ќе славите кога ќе се официјализира :D

Сусо барал повеќе пари и некакви гаранции за јак Милан. Офф бе со еден месец се умисли дека е Меси,па уште ќе ми шутира паненки на пенали. Курво една со месеци те нема да изиграш нешто. Шминкери заедно со другарчето Делофеу и оној мутавион Окампос. Заедно со Пашалич и Мати да се вратат од мајчинаим. Гомез заслужува повеќе шанса.

Сеа реално да праемо муабет, најдобар играч ни беше сезонава, заслужил да зема појќе паре, пошто Абате заработуе 3 пута неговата плата годинава.
Е сеа да се курчи и да ми бара некакви гаранции за јак Милан не разбирам, а ни он не разбира изглеа дека у јак Милан он би седел на клупа.

Иначе новиот копиљ ако Барса бара некоја неразумна сума а за него све преку 15-18 мил евра е неразумно, нека си го чуваат слободно.

Иначе освен Мусачо ќе се земал уште еден централен што значи дека од Запата, Гомез и Палета двајца ќе си идат. Ја сум за Палета да си иде сигурно, а од Запата и Гомез кој ќе остане свеедно ми е, једино Гомез е у предност што е помлад.

Прво еден нека за земат, а за двајца ќе почекаме. Сигурно ќе е некој 30+ од типот на Гонзало Родригез, Пепе.... :D

Мусaчиo 18М,Рoдригез 22М,Кесие 30М, тoa се 70Милиoни oд предвидените 130 зa трaнсфери.Ке oстaнaт 60М + прoдaжбaтa нa Бaкa и Нијaнг 40М = 100Милиoни.Вo плaн се уште дa купaт клaсa нaпaгaч,крилo,СМ и уште еден СВ.
Незнaм кoлку пaри би земaле oд Пoли,Пaлетa и Антoнели нo некaкo не ми испaгa мaтемaтикaтa,плус зaбoрaвив ке прoбaaт дa гo oткупaт и Пaшaлич.

Не му испаѓала математиката. Абе 300 мил ќе имаме. :icon_lol:

40 мил :ROFLMAO: какви фанови трпи клубот...
Последно е дека Нијанг нема да го откупат и најзаинтересирани се Џенова и Торино. Од овие не добиваме пари и останува замена за играч.
Тие тројца ако дојдат ќе биде помала сумата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom