Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Не е до тренерот, со овие играчи толку. Нели?
Средњациве имаа појше додавања кон Абиати отколку напред.
Играме на време, на 0:1, чуваме резултат, одлично, до играчите е. Шупкарската замена Боатег - КУЦО е исто до играчите.
Што побрзо овој морон се тргне од Милан, тоа подобро за сите.

Мислев дека не е возможно во Милан да има бек полош од Абате, ама Шиљо ме премисли. Ептен од жал би го пробал као централен додека се уште е релативно млад, инаку одма треба да се дае некаде и да се исцеди некое евро, затоа што од наредна сезона само Верона и Карпи ќе го бараат на позајмица.

Лузерски пристап имаме на секоја утакмица, а овој кењатор на клупа не знае ништо појше освен да кења на прес конференции. Неговиот тип на фудбал е за тимови као Бари и Пјаченца.
За ова вечерва нема никакво објаснување. За пристапот кон утакмиците се работи.

Не можам да сфатам што стана со Де Шиљо.
Нема од кого да учи. Све што беше квалитет замина и последни неколку сезона игра покрај тешки просеци. Нема квалитетни партнери во одбрана ниту во средина па ете што се случува.

Не можам да сфатам што стана со Де Шиљо.

Веројатно ги преценуваме младите фудбалери. Плус игра во лоша средина, можеби има шанси да покаже нешто повеќе (со добар тренер и добри соиграчи, па да направи некој прогрес), но по се изгледа не е толку добар како што мислевме.

Што стана со Шарави, Јанужај, Џовинко :), Дестро, Имобиле, Волкот, Итурбе, Поли (новиот Де Роси) и еден куп други?!

Затоа напишав, додека не изигра две добри сезони по ред, веќе не признавам млад фудбалер. :)

Веројатно ги преценуваме младите фудбалери. Плус игра во лоша средина, можеби има шанси да покаже нешто повеќе (со добар тренер и добри соиграчи, па да направи некој прогрес), но по се изгледа не е толку добар како што мислевме.

Што стана со Шарави, Јанужај, Џовинко :), Дестро, Имобиле, Волкот, Итурбе, Поли (новиот Де Роси) и еден куп други?!

Затоа напишав, додека не изигра две добри сезони по ред, веќе не признавам млад фудбалер. :)
У право си, еве Шарави утре официјално со Рома потпишува па ќе видиме дали ќе врати дел од формата шо ја имаше.

Него само јас ја приметувам оваа глупа работа шо ја тераат нашиве а тоа е краток пас до Монтоливо и он ја пуца напред ко на ливада да е?

Не сакам да помислам шо не чека ако летово шо иде не пазариме везњак и штопер асален.

У право си, еве Шарави утре официјално со Рома потпишува па ќе видиме дали ќе врати дел од формата шо ја имаше.

Него само јас ја приметувам оваа глупа работа шо ја тераат нашиве а тоа е краток пас до Монтоливо и он ја пуца напред ко на ливада да е?

Не сакам да помислам шо не чека ако летово шо иде не пазариме везњак и штопер асален.

Колку и да пишував дека Монтоливо треба да игра пред Де Јонг (и секако бев во право :D :P), мислам дека не треба да му го продолжат договорот. Затоа што тој ќе сака да игра, а не треба да има првотимски статус. Затоа, нека купуваат нешто квалитетно, а тој може да си бара друга средина (освен ако е спремен да седи на клупа).

Колку и да пишував дека Монтоливо треба да игра пред Де Јонг (и секако бев во право :D :P), мислам дека не треба да му го продолжат договорот. Затоа што тој ќе сака да игра, а не треба да има првотимски статус. Затоа, нека купуваат нешто квалитетно, а тој може да си бара друга средина (освен ако е спремен да седи на клупа).
Играњето прва постава и продолжување договор се различни нешта.

Од моменталнава средина Куцо и Бертолачи нека останат а се друго може да иде кај сака али знаеш коа ќе се деси тоа?

Никад.

Купивте некој Галијани шо изјавува дека нема поќе да купувате никој и дека трансфер пазарот е завршен или ? O.o

Купивте некој Галијани шо изјавува дека нема поќе да купувате никој и дека трансфер пазарот е завршен или ? o_O
Ниеден.

CZrvXaVXEAA87A8.jpg:large

Последно уредено:
Играњето прва постава и продолжување договор се различни нешта.

Од моменталнава средина Куцо и Бертолачи нека останат а се друго може да иде кај сака али знаеш коа ќе се деси тоа?

Никад.

А Бонавентура?
ми се чини како најдобар играч сезонава да ни е?

како сакате кажете најдобар бековски тандем ни е абате антонели (зборувам моментална форма)[DOUBLEPOST=1453923893][/DOUBLEPOST]туку што преферирате за финале јас би одел на јуве :)

Моментално немаме никакви тандеми. Ни во одбрана, ни на крилните позиции, а ни во напад.
Форма и Абот во една реченица. [emoji23]

далеку се од некој страшен тандем точно така, ама јас реков од тоа што ни е на располагање а сигурно попрво би купил креативец од среден ред отколку бек

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom