Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Кога свирна судијата крај,Михајлович дирекно отиде кај Бака да му ја залепи една затоа што себичеше во 90Минута кога истрча напред и не му подаде на Балотели десно.

Цигово Балотели не дупел изгледа ништо, влезе со нервоза и кј сакаш да придонесе нешто? Куцо појќе ќе се потрудеше од него... и на крај сеа добро што промаши пошто ако дадеше ќе му ебев матер на судијава што свирна офсајд и на 1-2 што не свирна пенал коа му напрае банана на Бертолачи мислим беше или Бонавентура....

За жалење смо, 2 пута водимо, 2 пута се усеруемо! Да се неможе водство да се зачува =\
Запата гледам како поправа грешки на "Неста" па ми изгледа ко Малдини да го гледам.... тужно до немај кде!

Бертолачи и Балотели тешка мизерија.
Нианг,Хонда,Монтоливо,Абате 0 продуктивност.

Кога свирна судијата крај,Михајлович дирекно отиде кај Бака да му ја залепи една затоа што себичеше во 90Минута кога истрча напред и не му подаде на Балотели десно.
Не една, десет треба да му залепи... какви пасови даваше, ка Абате! 20 метра пред него па трчај ти... еден пас у второ не даде добар, и незнам како може бе топката да им се одбива од нога... фор од гол на гол, мизерии! Утакмицава можат да ја извадат само ако ги тепаат Интер наредно...

Најмомент во секој натпревар ми е кога ќе заврши за да го гледам селанецот Абате како оди да се поздравува со сите како принцезата Дијана.

944079_674702079300131_2181501328800761330_n.jpg

12400513_674702119300127_696320812213697602_n.jpg

Влезе Боатенг 5 минути како троица играчи да влегоа на терен, влезе Балотели пола саат како четворица да излегоа.
Балотели ка мене има доживотен кредит, ама ова вчера беше Балотели во тие црните изданија, комплет, со глупа игра и со непотребен картон шо само кажува дека со цела ПР шминка од Мино овде нема оправање

Донарума најлош, можеше барем еден гол да спаси.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Сите имаа лошо издание. На Берто не му одговара оваа формација, мора да игра понапред и да си ги покаже квалитетите, многу е ограничен назад со Монтоливо.
Антонели разочарувачки, два пати влегоа по негова страна :toe:

Maliot redno bese da ja utne pa ne biva da brani ko Noer na 16 godini
Za vtoriot gol ne ni bese kriv on... sutot go odbrani e sea indijancite vo odbrana so neznaat kade im e mestoto toa e drugo

LG

Првиот гол е чисто на Неста ако некој треба да се обвинува, зошто убаво си заплива и остави дупка..
Вториот Абате лошо се извлече ,ама добро таков му е стилот или воопшто го нема или заспива позади ништо ново..
Играта цела утакмица им беше катастрофа,топло ладно,ладно топло и последно време стандард така играат неможеме да врземе 2-3 победи, незнам по која логика се надеваат за ЛШ..
Туку што се деси Би знае некој,купи 48 % или пак флоп направија?

Првиот гол е чисто на Неста ако некој треба да се обвинува, зошто убаво си заплива и остави дупка..
Вториот Абате лошо се извлече ,ама добро таков му е стилот или воопшто го нема или заспива позади ништо ново..
Играта цела утакмица им беше катастрофа,топло ладно,ладно топло и последно време стандард така играат неможеме да врземе 2-3 победи, незнам по која логика се надеваат за ЛШ..
Туку што се деси Би знае некој,купи 48 % или пак флоп направија?
Кај вториот Антонели касно се извлече а не Абате.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom