Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Малку ги поздравуеше кога излагаше? што сакаат они да им се клања?Се курчел Бака пак, одбил да ги поздрави навивачите по крајот на утакмицата
Малку ги поздравуеше кога излагаше? што сакаат они да им се клања?![]()
Зош бе? баш ќе биде добро... Хонда ќе излезе од игра таке, напред Нианг и Бака, позади Менез а у средина Кучка да е до мене со Монтоливо/Бертолачи и Бонавентура... крај краева исти курац ми делуе менеMihajlovic: "My goal is to return to 4-3-1-2 when everyone is back, especially Menez"
Нека си ебе мајката у пичка и нека си дае сам отказ
Па пак викаше имаше клип на твитер, ама ептен незнам да ги ставам овде од твитер видеата
ми текна на ова прао
Па пак викаше имаше клип на твитер, ама ептен незнам да ги ставам овде од твитер видеата![]()
Добар натпревар, секогаш е добро кога се победува.
Колку и да не го сакаме Михајловиќ, денеска се покажа дека има напредок во нашата игра од почетокот на сезоната до сега. Но да не се залетуваме треба уште работа.
Како и да е доста бодови расфрлавме со Болоња, Верона итн. кои итоа како добро ќе дојдеа, а со самото тоа сега тоа толку посакувано 3то место не зависи само од нас туку и од екипите кои се пред нас и кои ќе се молиме да киксираат повеќе од нас.
Forza Milan!!!