I dont think so ..тинк мај френд, тинк.
Ne,toa go velat Holandskite mediumi ..ja kolku sum go gledal,ne mi deluva na takov,i ako ke procitase celiot post,ke vidis deka ne e nisto poseben,barem po toa kolku sum go gledal .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
I dont think so ..тинк мај френд, тинк.
кој кур е овој играч што си го ставил? демек грешка напраивме?
ти немаш ставано тука слики од џовани елбер и виеира, ми ставаш од сусо - алмерија тип на играч
стварно не ми е јасно ова бееее![]()
Next Big Think ..ne,najozbilno,kolku sum go pratel Ajax,cesto se gubi,saka mnogu da solira,glaata poveke mu e nadole u terenot a ne da bara slobodni igraci za proigruvanje ..mi deluva poveke na tip Delofeu igrac,odlicna tehnika i brzina,no u prv plan mu e sebicnosta negoli timot,al mlad e,sepak podobra opcija nego Cerci .
A i poslem Suarez i donekade Eriksen,od Ajax ne ispadna nekoj kvalitet .
Edina razlika e sto tvojot post e na kirilica ..Во Холандија го сметаат за поголем талент од Кишна што отиде во Лацио. Брз, висок, добра контрола, позиционирање.
Слаб е во дефанзива, прави непотребни фаули и е себичен. Не му е гајле назад што се случува, туку нон стоп е до противничкиот дефанзивец и чека топка за контра напад. Погледот му е само во топката, наместо да гледа играч кој е во подобра позиција.
Подобра опција од Черчи, ама не е играч за кај нас. Ни треба некој што знае да најде слободен играч кој е во подобра позиција и да даде завршен пас.
Во Холандија го сметаат за поголем талент од Кишна што отиде во Лацио. Брз, висок, добра контрола, позиционирање.
Слаб е во дефанзива, прави непотребни фаули и е себичен. Не му е гајле назад што се случува, туку нон стоп е до противничкиот дефанзивец и чека топка за контра напад. Погледот му е само во топката, наместо да гледа играч кој е во подобра позиција.
Подобра опција од Черчи, ама не е играч за кај нас. Ни треба некој што знае да најде слободен играч кој е во подобра позиција и да даде завршен пас.
Дал еден гол и одма го прославува со ерекција