Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Milan announce that Rodrigo Ely has suffered a fifth metatarsal fracture in his left foot. Recovery period to be known in coming days.

One of Mexes and Zapata was going to leave but after Rodrigo Ely's injury both are expected to stay at Milan [Sky].

Mihajlovic: "I hope Menez comes back soon. He might return before the end of January

[DOUBLEPOST=1452637173][/DOUBLEPOST]Џонџо Шелви во Њукасле,дали е ова шанса паметно да се искористат тие 14милиони во Сисоко.

Последно уредено:
Јас се некако мислам дека парите од Адриано, ќе бидат даени за Пероти и тоа ќе биде најверојатно последниот трансфер на Галијани пред да биде киднапуван и јавно спален во Милано.
А не дека со такво нешто не би заслужил.

Сезоната е завршена за нас. Немаме шанси за трето место,на мускули ќе обезбедиме финале во купот и со тоа пласман европа и тоа е тоа. Да бидеме разумни немаме некоја нужна потреба од Адријано па да се крева голема бука од трансферов,настрана тоа што од финанскиски аспект понудата е од взаемна корист за клубот и за играчот а и со опоравувањето на Менез и Бало би добиле и превише опции во нападот.
Проблемот е што ние немаме долгорочна стратегија.
Ја сум за тоа зимава да не се купува ништо ама баш ништо. На лето ќе се ослободиме од Черчи,Мексес,Алекс,Абијати,Ночерино на кои им истекува договорот а се без некоја вредност,да извадиме некое евро од Запата,Хонда и Диего Лопез,минус платите на Адријано и Бало плус париве од трансферот имаме позитивен биланс од околу 35-40 милиони на заштеда од плати и трансфери.
Со овие пари плус некоја средна финансиска инјекција од 20тина милиони би имале сосема солидна сума за да се закрпат дупките во составот со паметно инвестирање.[DOUBLEPOST=1452645547][/DOUBLEPOST]Ги заборавив Де јонг и Ел Шарави кои се исто на излезни врати.

Последно уредено:
Еве типичен одраз на лошата трансфер политика на клубот.
Со парите од Адриано и Куцка ќе издејствуваа некој солиден везњак. И незнам зашто уопште џабе го дадоа Ел Шарави и отворија простор за Адриано, кој искрено при ваква стерилна средина се покажа океј, реши неколку утакмици оваа полусезона.

која постава ке игра вечер,ке идете ли на победа ?
1,45 коеф е бонбон за некој како мене што игра на поголем влог

која постава ке игра вечер,ке идете ли на победа ?
1,45 коеф е бонбон за некој како мене што игра на поголем влог

Абиати
Антонели Алекс Ромањоли Шиљо
Берѕолачи Монтоливо Бонавентур
Боатенг Бака Нианг

Milan have made contacts with Borriello's agent to sign the player as a replacement for Luiz Adriano [Gazzetta.it].
Ја сериозно не знам како уште се живи челнициве на Милан, шо ултраси ќе беа, срамота, брука у пичку матер нека идат сите до еден.

Milan have made contacts with Borriello's agent to sign the player as a replacement for Luiz Adriano [Gazzetta.it].

Milan deny the Borriello rumors but El Shaarawy's stay at the club is not ruled out

In case of a loss against Carpi or a poor appearance against Fiorentina Mihajlovic could get sacked, Lippi to replace him in that case [Sky]

Milan have a 3-year contract worth €4m/year ready for Antonio Conte in June, according to tomorrow's GdS.

Milan are the favourites to hire Conte in the summer. However, the alternative is Sassuolo coach Di Francesco [GdS]

10553566_632038960269924_4652742941982648012_n.png

Играчиште бе !!

Добро бе мајката, овој Запата како е фудбалер бе.
И ја знаев дека у оваа позиција требаше да трчам нагоре по играчот а не по Де Шиљо !!
Боже господе !!

Добро бе маме му ебам, зашто секад кога хејтам некој играч одма следната утакмица напраи врвен потег или изигра страшно :D
Така беше со Бонавентура, и претходно со бака, кој у лигата последните две утакмици имаше 3 шанси сам пред гол пропуштени.
Победивме, со мизерување у второ полувреме. Монтоливо,Хонда,Де Шиљо не се физички спремни да играат бе. Капитенчето наше неможе да издржи повеќе од 60 минути.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom