Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ја лупнав 2ка... ипак 3.50 не се пропушта!
Кој сака да фати нека уплати спротивно :свиркам:

Добро бе баксуз, остај не глава да дигнемо, остај не, аман више !!

Пато и Робињо :aplauz:

Tarek Ben Ammar after his visit to Milanello today: "Berlusconi is evaluating with the banks the idea to put Milan on the stockmarket."

1237362987_borat_dancing_with_his_fellow_karakstanians.gif

MILAN: Diego Lopez; Abate, Mexes, Alex, Armero; Poli, Montolivo, Van Ginkel; Bonaventura, Menez, El Shaarawy.

A disposizione: Abbiati, Agazzi, Albertazzi,Zaccardo, De Santis, Calabria, Essien, Muntari, Suso, Cerci, Pazzini.

Незнам зашто Бонавентура се форсира на крило кој комотно може он да ја игра позицијата на Поли..

Ел Шарави сине, ова ти е задња шанса !!

Златко кога ни се враќа од Азија? Он од кој замина бел ден не видовмо :)

Сега им е шансата да изгубат, може со тоа ќе им текне на ќелавите дека треба да купат лев бек и некој играч од средина. :coffee:

Сега им е шансата да изгубат, може со тоа ќе им текне на ќелавите дека треба да купат лев бек и некој играч од средина. :coffee:
денес ќе победиме,и ќелавиот ќе кажее дека имаме топ играчи за трето место и нема ништо да земат :)

значи за три мин успеаа да примат два гола :tapp: а баш помислив се повреди Бонера и ќе се подобри одбраната цццццц :(

Добро бе баксуз, остај не глава да дигнемо, остај не, аман више !!
Па ете бе ти кажав ја ја играв 2ка ти игра кец лапај пари... ама коа не слушаш :D
Ај наредна не ја играм, гледам немаат абер :D

Црепови, умрени, сакати.... све!

катастрофа тешка, 1-0 поведоа по грешка на Баста и се повлекоа издржаа прво а се гледаше дека ќе примат гол во второ ништо не сменија на пресинг од Лацио незнаат кај да ја подаат Армеро како и цела одбрана КАТАСТРОФА..срединава исто го нема Де Јонг овие двајцава Поли и Монтоливо ништо не изиграа..едино Бонавентура беше добар па и тој се повреди, само он и Менез нешто што играат другиве дебакл невиден па и Лопез онаа на Клосе се бранеше али тоа е

ајде бе вие доста...а ви чинеше кога освојувавме се и кога ни немаше рамен.Сега сне во криза и помирете се со тоа и готово :) АЛИ НЕ ЗАБОРАВАЈТЕ МИЛАН ЌЕ СЕ ВРАТИ ПОЈАК ОД БИЛО КОГА.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom