Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.953
Поени од реакции
23.469
Ја лупнав 2ка... ипак 3.50 не се пропушта!
Кој сака да фати нека уплати спротивно :свиркам:

Добро бе баксуз, остај не глава да дигнемо, остај не, аман више !!

Пато и Робињо :aplauz:

Tarek Ben Ammar after his visit to Milanello today: "Berlusconi is evaluating with the banks the idea to put Milan on the stockmarket."

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.897
MILAN: Diego Lopez; Abate, Mexes, Alex, Armero; Poli, Montolivo, Van Ginkel; Bonaventura, Menez, El Shaarawy.

A disposizione: Abbiati, Agazzi, Albertazzi,Zaccardo, De Santis, Calabria, Essien, Muntari, Suso, Cerci, Pazzini.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.953
Поени од реакции
23.469
Незнам зашто Бонавентура се форсира на крило кој комотно може он да ја игра позицијата на Поли..

Ел Шарави сине, ова ти е задња шанса !!

Златко кога ни се враќа од Азија? Он од кој замина бел ден не видовмо :)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.897
Сега им е шансата да изгубат, може со тоа ќе им текне на ќелавите дека треба да купат лев бек и некој играч од средина. :coffee:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Ај дека ќе ја изгубат и ова вака ако продолжат :D

Член од
13 јануари 2015
Мислења
1.044
Поени од реакции
983
Сега им е шансата да изгубат, може со тоа ќе им текне на ќелавите дека треба да купат лев бек и некој играч од средина. :coffee:
денес ќе победиме,и ќелавиот ќе кажее дека имаме топ играчи за трето место и нема ништо да земат :)

Член од
13 јануари 2015
Мислења
1.044
Поени од реакции
983
значи за три мин успеаа да примат два гола :tapp: а баш помислив се повреди Бонера и ќе се подобри одбраната цццццц :(

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.562
Поени од реакции
5.556
Добро бе баксуз, остај не глава да дигнемо, остај не, аман више !!
Па ете бе ти кажав ја ја играв 2ка ти игра кец лапај пари... ама коа не слушаш :D
Ај наредна не ја играм, гледам немаат абер :D

Црепови, умрени, сакати.... све!

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
катастрофа тешка, 1-0 поведоа по грешка на Баста и се повлекоа издржаа прво а се гледаше дека ќе примат гол во второ ништо не сменија на пресинг од Лацио незнаат кај да ја подаат Армеро како и цела одбрана КАТАСТРОФА..срединава исто го нема Де Јонг овие двајцава Поли и Монтоливо ништо не изиграа..едино Бонавентура беше добар па и тој се повреди, само он и Менез нешто што играат другиве дебакл невиден па и Лопез онаа на Клосе се бранеше али тоа е

Член од
13 јануари 2015
Мислења
1.044
Поени од реакции
983
ајде бе вие доста...а ви чинеше кога освојувавме се и кога ни немаше рамен.Сега сне во криза и помирете се со тоа и готово :) АЛИ НЕ ЗАБОРАВАЈТЕ МИЛАН ЌЕ СЕ ВРАТИ ПОЈАК ОД БИЛО КОГА.

Kajgana Shop

На врв Bottom