Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Те прашува колку кошта а не колку (не)вреди.
епа незнам ја види прашај си го Берлускони,и што ме замарате со тоа.Ја така мислам дека може стварно има проблеми гледаш човекот на сите страни е дужен и озбилно е тоа дека бара некој што ќе земее пола од тимот[DOUBLEPOST=1422140901][/DOUBLEPOST]
Стив си го лади со нас
ти сакаш да кажеш дека ја не сум фан на Милан и како баш ми е гајле за тимот,и дека сликава е ко намерно ставена да не би помислиле дека лажам,и дека тоа го пишувам ко да сакам да ве утешам а баш ми е гајле за тимот?

ти сакаш да кажеш дека ја не сум фан на Милан и како баш ми е гајле за тимот,и дека сликава е ко намерно ставена да не би помислиле дека лажам,и дека тоа го пишувам ко да сакам да ве утешам а баш ми е гајле за тимот?
Абе Стив Манданда или како и да си... остај што ти пишуаат најјачи си!

Човекот што и на мочање оди со хеликоптер бил во долгови. :tvg:
значи колку брзо заборавате што овој човек има направено за Милан,па да не беше Берлускони Милан ќе беше еден обичен клуб како ливорно итн.

значи колку брзо заборавате што овој човек има направено за Милан,па да не беше Берлускони Милан ќе беше еден обичен клуб како ливорно итн.
Милан моментално под овие околности е обичен просечен тим. Па и тоа е многу ако се има у предвид дека Лацио е просечен тим.

Inzaghi said he would need to make changes, with his side facing Lazio in the Coppa Italia quarter-finals on Tuesday.

"We suffered in the first half. It’s a moment in which everything is that more difficult," he told a media conference. "I say that luckily we play Lazio again on Tuesday as it gives us the chance to bounce back.

"The players all gave the best that they had. We have to come up with solutions [and] we have to think about offering something different because what we're doing isn't enough.

"The squad aren't afraid, but in the difficult moments some insecurities creep in. We have to improve as soon as possible and have to find something different in the way we play."[DOUBLEPOST=1422192472][/DOUBLEPOST]нека проба 4-2-3-1

Пацо
Џек Менез Черчи
Монто Де Јонг

Последно уредено:
@stiv_milanezot Мислам дека интересираше зошто никој не пишуваше на фан клубов,така?Утврди по 10 тината што те цитираа нели? :)
@Milanez'
Како може секогаш кога ќе ја играш обратно да излага,цц да видев порано ќе ја пишев контра,иако за Лацио станува збор пациенти со историја.. :D

Наводно Силиво ја гледал утакмицата со Спалети, сеа ова не мора да е точно, ама јасно на што се инсинуира со оваа информација. Мислам дека ако Пипо не го победи Лацио во вторник и испаднат од купот, многу извесно е дека во среда ќе има нов тренер. Проблем е што Милан ќе плаќа три плати на три тренера и ќе им се фати ко Мурињо да го ангажирале . Влезени се во спирала од говна и после информација од типот дека за лев бек го планирале Споли од Катанија мислам дека не се баш заинтерирани за излез.

У куп ќе тепамо со Лацио и ќе се спаси Пипо ка што се спаси Пацо!

Наводно Силиво ја гледал утакмицата со Спалети, сеа ова не мора да е точно, ама јасно на што се инсинуира со оваа информација. Мислам дека ако Пипо не го победи Лацио во вторник и испаднат од купот, многу извесно е дека во среда ќе има нов тренер. Проблем е што Милан ќе плаќа три плати на три тренера и ќе им се фати ко Мурињо да го ангажирале . Влезени се во спирала од говна и после информација од типот дека за лев бек го планирале Споли од Катанија мислам дека не се баш заинтерирани за излез.

Абе платата на Пипо не е проблем многу малце зима(700.000), али нема да биде во ред да се шутне, треба да му се даде шанса на чоекот, барем ваа сезона до крај и наредната цела. Гледам има некој шпекулации дека влегол во конфликт со Монтоливо и Абате, овие и со Сидорф правеа нереди, незнам од кај воа право и лице. Ја би да се шутнат и двајцата. Ако има мадиња да се направи тоа. Да покаже Пипо дека тренерот е најголем во еден тим. Али не верувам да му се дозволи вакво нешто, оти нели Ил капитано и Футуро капитано.

ее на кое ниво паднавме Абате и Монтоливо шерифи да изиграваат во соблекувална :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom