Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе не префати она на навивачите на Ливерпул: Следната е наша.абе ајде гајле ви е шо се замарате, сусо го земавме од другата сезона ќе газиме! хаха![]()
Барем знае да шљака вакви тимчиња, фетиш му се.Јас во новава посакувам Пацо барем да изигра некоја минута.![]()
Милан можи да прими гол само од прекин и од глуп потег на одбраната. Овај пат беше второто. Чиста топка имаше Запата да расчисти, дозволи тој од Сасуоло да го заобиколи и да му ја земи топката. Имаше дуел (кој според мене беше прво фал во напад отколку пенал) ама пак глупа грешка на одбраната.Черчи се гледа дека не е спремен, второ не го гледав незнам како сме примиле гол во прво играа доста добро.
Шиљо се повреди, заменава катастрофа каде се Армеро и тој Албертаци.
Гледам нов си, само да ти кажам да се пазиш од @Марли. Он е газда на фан клубот.https://www.youtube.com/watch?v=tGCmEYsVK5M Хајлајц од денешниот натпревар уживајте![]()
да да нов сум.Хе хе нема да го симнам од тронот нека си биде он и понатака газда.Ја само сакав да го ставам хајлајцот.ние сигурно како росоњери нема да се караме и мислам дека ке имаме супер комуникацијаГледам нов си, само да ти кажам да се пазиш од @Марли. Он е газда на фан клубот.![]()
Абе едно добредојде да ти речеше пред да ти кажи кој е газдада,да нов сум
да да нов сум.Хе хе нема да го симнам од тронот нека си биде он и понатака газда.Ја само сакав да го ставам хајлајцот.ние сигурно како росоњери нема да се караме и мислам дека ке имаме супер комуникација![]()
Не смеам газдата е тој што им посакува добредојде на новите.Абе едно добредојде да ти речеше пред да ти кажи кој е газда
Инаку Љорис му е идол на Марли![]()